Pikkumökissä

Kuvailin tänään muutamia otoksia meidän pikkumökissä, minun omassa pienessä leikkimökissä, jossa pääsen sisustamaan mielin määrin.

Tila toimii tietysti tarpeen vaatiessa vierasmajana. Ja tarkennetakoon vielä, että pikkumökin toiseen osaan on rakennettu punttisali. En siis itsekkäästi ole vallannut koko pikkumökkiä.

Kuvissa muutamia Living and Roomin tämä kevään kuvaston tuotteita.Ihana sulkatrendi jatkuu edelleen. Tauluissa ja tyynyissä.


Ai niin, tuonne kyseiseen pikkumökkiin pääsee myös kyläilemään. Lauantaina 7.3. järjestämme avoimet ovat -tyylin tapahtuman kollegan kanssa. Olisi aivan mahtavaa, jos joku pääkaupunkiseudulla liikkuva haluaisi tulla moikkamaan ja katsastamaan Living and Roomin kevään sisustustrendit.
Minulle voi laittaa viestiä sari.livingandroom@gmail.com, niin laitan tarkempaa tietoa osoiteesta ja kellonajasta.

Ihanaa keskiviikkoa!


8 kommenttia

 1. Laittaisitko mulle meiliä, jotta saisin sun sähköpostiosoitteen? Olisi kutsu tulossa :)

  kasanenannamaria@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oih mikä ihana pikkumökki teillä onkaan! Living and roomin upeat sisustusjutut sopivat sinne kuin nenä päähän. Nyt sait minut kyllä inspiroitumaan. Pitää varmasti järkätä omat sisustuskutsut. Jos oltaisiin lähempänä, tulisin kyllä riemusta kiljuen avoimien ovien tapahtumaanne. Olisi ihana päästä tapaamaan sua livenä <3

  VastaaPoista
 3. Löytyipäs täältä ihana blogi, kauniita yksityiskohtia teillä kodissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa Johanna, että löysit. Olet sydämmellisesti tervetullut!

   Poista
 4. Kaunista on, kivaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista