Ravintola- ja hotellisuositus Porvooseen ja paljettia

 

paljettihame
Yöpyminen ja ruoka/pressi

Juuri nyt paljetti on ajankohtainen, pikkujouluihin on tarjoilla runsain mitoin paljettiasuja. Paljettia voi rohkeasti käyttää myös muulloinkin kun pikkujoulun aikaan.

Minulla on ollut kesästä asti vihreä paljettihame ja tykkään siitä todella paljon, varsinkin rentojen tennareiden ja kauluspaidan kanssa se on oikein toimiva asu. 

 Kesällä pääsin yöpymään Runo-hotellissa. Olenkin tehnyt siitä aiemmin juttua, joka löytyy täältä.


porvoo hotelli

hotelli porvoossa

porvoo hotelli

Runo on täydellinen taidonnäyte suomalaista sisustamista, taidetta, käsityötä sekä perinteitä ja aamiainen täällä on yksi parhaista nauttimistani. Unelmoin seuraavalle kesälle yöpymisestä siellä huoneessa, jossa on pieni suloinen parveke ja näkymä ihanaan vanhaan kaupunkiin.

Porvooseen on avattu kesällä myös Trattoria Nonna Sophia, aidosti italialainen ravintola. Pizzat siellä valmistuvat avotulella kivipitsauunissa. Nonna Sophia on Mannerheinkadulla Aktia-talossa, vanhassa pankkisalissa. Ravintolassa on myös deli, josta voi ostaa italialaisia herkkuja. 

Nonna Sophia on ihana lisä Porvoon ravintolatarjontaan, pieni pala Italiaa Porvoossa ja ehdottomasti vierailun arvoinen ravintola.

ravintolasuositus porvoossa

ravintolasuositus porvooseen

ravintola porvoossa

 Kesäinen asuni oli paljettihame. Joten nyt paljettitarjonnan ollessa parhaimmillaan, voi niitä katsella sillä silmällä, voisiko asulla  olla käyttöä myös muulloin kun pikkujouluissa. Juhlavamman paljetin voi myös hyvin yhdistää vaikka neuleeseen ja näin saada siitä kivan asun vaikka  viikonlopun ravintolatreffeille. 

vihreä hame

vihreä hame
 

Kohta onkin itsenäisyyspäivä ja silloin ihastellaan upeita iltapukuja ja puetaan ehkä itsekin sellainen. Meillä vietetään itsenäisyyspäivä ihan rennosti ystävien kanssa ruokailessa. Sekin tuntuu minusta aika juhlavalle ja ylelliselle. 
2 kommenttia

  1. Hei, osaat hienosti yhdistää juhlavaa ja arkisempaa.Kiitos Porvoon ravintola vihjeistä.

    VastaaPoista
  2. Oi, kuinka ihana asu! Niin style.

    VastaaPoista