Staycation Runo Hotellissa

 


Terveiset lomalta. Olen ollut niin lomalla, että myös tänne kirjoittelu on ollut tauolla. Valokuvaaminen toisaalta ei ole koskaan tauolla ja nyt on aika katsella mitä on tullut kuvattua tähän mennessä.

Aloitetaan vaikka vinkistä ihanaan hotelliin Porvoossa.

Kävimme pikaisella visiitillä eräänä päivänä Porvoossa. Kun näin kyltin kaupungin uudesta Runo Hotel Porvoosta, päätin tehdä ex tempore yöpymisen seuraavalle päivälle kyseiseen hotelliin. Hotelli Runo on todellinen botique-hotelli ja tyylikästä sisustusta voisi ihailla vaikka kuinka. Yritin ikuistaa kuviini osan tästä kauneudesta teille. 


butique-hotelli


Hotelli Porvoossa

Hotelli Runo

butique-hotelli Runo Porvoossa


ihana hotelli porvoossa

Runo Hotel Porvoo

hotelli porvoossa


Runo brunssi


Tykkäsin oleskelutilojen tyylikkyydestä ja siitä, että pöydiltä löytyi ihania sisustuskirjoja luettavaksi.

Juuri ennen yöpymistä Helsingin  Sanomissa oli kehuttu Runon viikonloppubrunssia ja uskon sen todellakin olevan hyvän aamupalan perusteella. Leivät oli leivottu paikan päällä ja kaikki mahdollinen oli lähialueen tuotteita. Aamupalalla tunnelma oli ihanan rauhallinen ja ylellinen.

Hotellin sijainti on myös täydellinen historiaa huokuvassa Valtimotalossa.  Koska vierailupäivä oli luultavasti kesän kuumin, ehdin käyttää huoneeni suihkutilaa päivän aikana neljä kertaa kaupunkikierroksen välissä. Joten hotellin läheisyydestä oli tässäkin mielessä todella hyötyä.

Yöpyminen oli ihana pieni irtiotto mökkielämästä. Tänne täytyy palata ehdotomasti brunssin merkeissä.

Ja muutenkin staycation-tyyliset irtiotot on vaan niin kivoja.


 


 

 


2 kommenttia

 1. Onpa kauniin näköinen hotelli <3 Staycation lomia kannatan minäkin. Juuri tässä keräilin kasaan oman staycation loman kuvia :)
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runo on kyllä ihana niin kun on tietysti Porvookin. Huomasin,että sinullakin oli samat suunnitelmat, kiva lukea teidän reissusta. Staycationit on kyllä niin kivoja <3. Ihanaa loppuviikkoa Outi <3

   Poista