Asukuvia ihanassa Porvoossa

 

Edellisessä postauksessa esiteltiin ihana hotelli Porvoossa. Nyt keskitytään asukuviin ja ihaniin maisemiin.

Yöpyminen oli todellakin täysin ex tempore, mutta yöpymisellä oli tärkeä tarkoitus kuitenkin. Vaikka Porvoo onkin tuttu kaupunkin, en ole koskaan yöpynyt siellä ja parasta antia olikin tällä reissulla ihana auringonlasku, lämmin ilta ja kauniit maisemat. 

Ottamatta mitenkään kantaa yrittäjien tilanteeseen, on turistin kannalta toisaalta hieman hämmentävää, kun iltaisin ei ole mikään paikka auki ja kaupunki hiljenee niin aikaisin.  Toki tietysti ruokakavintolat ovat myöhempään auki, mutta kun helle helpottaa, olisi ihana vielä käydä shoppailemassa ja istua kahvilassa. Tämä sama ongelma on varmaan monessa pienemmässä kaupungissa. 

Cafe Fanny valikoitui herkuttelupaikaksi koska oli hieman myöhempään auki. Iltaravintolana taas oli Fryysinranta, koska kerran kesässä on pakko saada etanoita juuri täällä. Porvoossa on paljon kivoja ravintoloita, jotka aion testata lähitulevisuudessa. 

Mutta niihin ihaniin maisemiin ja asukuviin siis.

 

etanat porvoossaporvoo

porvoo

Ehkä nyt tosiaankin tulee useammin myös iltaisin ajeltua Porvooseen syömään. Vaikka asumme Helsingissä, on tänne yhtä pitkä matka kun Helsingin keskustaan ja parkkipaikkaongelmaa ei ole ainakaan iltaisin.

 

Mekko Coster Copenhagen

Monivärinen hame MosMosh

 


Mekko Coste

1 kommentti

  1. Aivan ihania kuvia. Iltamekkosi sopii kauniisti auringonlaskun kuviin.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Sari <3

    VastaaPoista