Pukkilan kartano

Meidän lähipiirissä on lähinnä erottu viime vuosina. Mutta vihdoin pääsimme todistamaan myös toisenlaista tapahtumaa. Ystävämme menivät naimisiin. Häät ovat ehottomasti parhaita juhlia. Juhlapaikkana toimi
Pukkilan kartano Salossa. Vihkiminen taphtui myös kartanon tiloissa. Vanhan navetan vintille on rakennettu upea tila, joka tunnelmaltaa vastaa varmasti kirkon tunnelmaa.
Ja mikä parasta juhlapäivän sujumiselle, siirtymisiä paikasta toiseen ei tarvita.

 
 


Pahoittelut taas kerran kännykkäkuvista.
Pukkilan Kartanon sivuilta löytyy lisää infoa ja parempia kuvia tästä viehättävästä paikasta.

Kiitos juhlan järjestäneille. Parille, josta huokuu suuri rakkaus ja yhteenkuuluvuus.
 Olette ihania.


4 kommenttia

 1. Onpa kaunis paikka! :) Tuollaiset hääpaikat ovat mahtavia, todella kotoisia ja kauniita. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihana. Harmittaa hieman, ettei voi enää mennä naimisiin :)

   Poista
 2. Kaunista! Pian vuoden olen ollut blogisi hiljainen seuraaja ja myös ystävilleni olen vinkannut blogistasi. Tykkään todella ja innolla odotan uutta postaustasi. Vieläkö teillä on heppa? Mielelläni lukisin jonkun talli postauksen jos toiveen saa esittää.
  Ei ny liity tähän postauksen, mutta tuli mieleen, että jos satut liikkumaan kokkolassa siellä on sellainen aivan ihana sisustus kauppa kuin legera. Oli ihan sun tyylinen kauppa. Tuossa fb sivuilla kuvia https://m.facebook.com/LegeraInspirationSpace/photos/a.380023178769277.1073741828.379025518869043/623453974426195/?type=1&source=44&refid=17 Hyvää kesän jatkoa toivotaan vielä aurinkoa ja lämpöä! :)
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommetista. Nämä ovat juuri niitä helmiä, miksi näitä juttuja jakaa muille. Ja Legera näyttää hyvälle, hyvin tunnet makuni :) Käy ehdottomasti, jos joksu tie vie sinne suunnalle. Hevonen on edelleen. Ja olenkin syksyllä kokeilemassa sen kanssa jotain uutta, voi vaikka silloin kirjoitella enemmän meidän karvapallerosta :) Ihanaa kesän jatkoa sinulle Tiia!

   Poista