#blogisi tarina


Sain hauskan haasteen Syvältä blogilta. Kertoa blogini tarina. Kiitos haasteesta Sanna. Tässä tulee:

Muutamia vuosia sitten meidän perheessä tapahtui paljon sisustukseen liittyviä asioita. Suuri ja kauan odotettu remontti omakotitalossamme. Hetkeä myöhemmin aloitimme mökillä suuren remontin. Ja vielä kaiken huipuksi samalle kesälle  Espanjan asunnon osto ja sen sisustaminen. (Huh, jälkeenpäin ajatellen meno oli aika hurjaa, himosisustajakin oli aika poikki.)  
Minulla ei luultavasti olisi yhtään facebook-ystävää, jos olisin jatkuvasti suoltanut sinne näitä omia sisustuskuvia, ennen- ja jälkeen kuvia. Ja vielä niitä fiilistelykuvia. Tiedättehän, kukat, kynttilät ja viinilasi. 
Joten tähän tarpeeseen piti luoda oma kanava. Paikka, jonne voisin hyvällä ommallatunnolla laittaa sisustuskuvia niin paljon kun halusin. Ja niistä kiinnostuneet ihmiset nähdä niitä. Niin syntyi blogini. 

Nimeksi tuli aika luonnollisesti  Espanjan lomakodin nimi. Casa Mimi. Mimi tulee lastemme nimistä, Minka ja Minea.

Alla oleva kuvakollaasi on vuoden 2012 facebook-kuvia.  Asuntoamme on juuri remontoitu. Nykyisin ilme on tietysti muuttunut hieman.Hieman myöhempiä kuvia, tässä vaiheessa oli tullut jo instagram ilokseni.Blogin ensimmäinen seuraaja oli ystäväni, joka hyvin luottavaisin mielin tuli lukijaksi. Sen jälkeen lukijoita on tullut ripotellen vuosien varrella (kiitos siitä, olette tärkeitä).  Blogini on edelleen hyvin pieni ja suurempi suosio taitaa jäädä saavuttamatta. Mutta itse rakastan blogin pitämistä edelleen.  Kuljen kamera kädessä ympäriinsä, kuvailen kaikkea kaunista vastaan tulevaa. Ja joskus huonoina hetkinä, kun on tunne ettei ole tarpeeksi hyvä, tulee kuin tilauksesta aivan ihana komentti lukijalta. Niillä komenteilla on todella suuri merkitys minulle.

Suurin etappi blogissani taitaa olla se, kun pääsin mukaan nelkytplus-blogiyhteisöön. Se antaa juuri sen lisämausteen, mitä olen kaivnnut näinä yksinäisinä vuosian.


Tässä siis blogini tarina ja lopuksi upouusi nimikyltti Espanjasta.

 


Itse haastan seuraavat ihanat,Tässä haasteen ohjeet:


1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).


2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
 
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.

5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.  #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.


Casa Mimi toivottaa ihanaa alkanutta viikkoa! 
18 kommenttia

 1. Tervetuloa mukaan Sari! Näitä syntytarinoita on mielenkiintoista lukea...toivottavasti viihdyt myös 40+ yhteisössämme!

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sinulla onkin <3 Kiva oli sen synnystä lukea myös.
  Mukavaa viikon alkua.

  VastaaPoista
 3. Heippa Sari :) oli kiva lukea blogisi historiasta näin uutena lukijana :)

  mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Mukava kun lähdit mukaan :) Rentoa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty. Ja mulla olis ollut ihan huippu lopputekstikuva, vähän niin kun sullakin. Mutta en sitte tohtinut :-)

   Poista
 5. Olipa kiva lukea blogisi tarina! Ja kiitos haasteesta, otetaan vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Odotan, että pääsen lukemaan sinun tarinaa :)

   Poista
 6. Cherry kiittää ja kumartaa :) <3
  Ihana, kun olet perustanut tän oman kanavan - sulla on paljon silmää sisustukselle! On myös ollut kiva nähdä ihan oikeessa elämässäkin :)

  VastaaPoista
 7. Hyvin samantapainen syntytarina on minunkin blogillani. Kirjoitin ensin omaksi iloksi ja vähän päiväkirjamaisesti... ja näin yritän kirjoittaa edelleen. Minä liityin 40+blogeihin ihan loppu kesästä ja se on ollut kiva piristys itselleni. Vielä kerran tervetuloa joukkoon mukaan ja sisustusintoa edelleen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Kyllä sisustusinto todennäköisesti jatkuu, eilisestä päätellen. Sai huonekalut taas uutta järjestystä :)

   Poista
 8. Uusi lukija ilmoittautuu mukaan :)

  VastaaPoista
 9. Tervetluoa mukaan 40+ -joukkoon.

  Tässä olisi hyvä haaste, kunhan vain kerkeäisin toteuttaa, postauksia on nytkin jonossa...

  Jokin aika sitten opin lisä hakukoneoptimoinnista ja huomasin, että erilaista pikku viilausta pitää tehdä postausten ja kuvine viilaukseen, eli joka postaukseen menee n. 15 min kauemmin kuin ennen ja näin päivine pimentyessä kuvien valaisuun ja muokkaukseen vähintään toiset 15 min lisää + normaalit kuvaukset, kirjoittamiset, reseptiikka (kun suuri osa postauksista on reseptejä), kuvakoon muutokset jne. Mutta silti rakas harrastus, josta en halua luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Noin se varmasti menee, mitä enemmän oppii, sitä.tarkemmaksi homma menee. Mutta mielenkiintoista. Ehkä itsekin opin enemmän joku påivä. Ainakin valokuvausta haluaisin oppia lisää.

   Poista