Garmin-aktiivisuusranneke

Minulla ei ole aiemmin ollut aktiivisuusranneketta. Olen joskus pohtinut asiaa, mutta en ole halunnut ranteeseeni mitään, mikä ei sopisi tyyliini. Ja aktiivisuusrannekettahan on tarkoitus pitää koko ajan.

Tilanne muuttui, kun minulle esiteltiin Garminin uusi Vivomove. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Juuri sopivan sporttinen, mutta samalla tyylikäs.
aktiivisuusrannekeNyt Vivomove on ollut kesästä asti ranteessani, yötä päivää. Mittaamassa aktiivisuuttani ja pitämässä huolta, etten istu liian pitkiä aikoja. Tämän lisäksi laite seuraa unta ja synkronoi Garmin Connect Mobile ‐sovellukseen. Plussaa tulee tyylikkyyden lisäksi helppokäyttöisyydestä. Vivomove on heti valmis käyttöön. Samoin Garmin Connect Mobile -sovelluksen käyttöönotto onnistui ilman ongelmia.
Unen seuraaminen on ollut mielenkiintoista. Nyt on tullut todistettua se, minkä perheeni jo tietääkin. Nukun aivan järjettömän pitkiä yöunia. Mutta unihan on tärkeää, eikö vain.
Sovelluksella voi seurata myös painon kehitystä, kaloreiden kulutusta ja saada kunniamerkkejä. Se jopa ilmoittaa puhelimen välityksellä, jos askeltavoitteet eivät näytä täyttyvän.
 


Suurin vaikutus Vivomovella on ollut arkiliikuntaan. Jopa niin, että vinttikoiramme Nelson on  ihmeissään toistuvista kävelysessioista ja yrittää jo luistaa iltalenkeistä. Alkuun tavoitteeksi asettamani päivittäiset 10 000 askelta ovat täyttyneet melkein joka päivä,useimmiten selvästi ylittyenkin.
Parasta Garmin Vivomovessa on tietysti se, että olipa jalassani lenkkarit tai korkkarit ja kyseessä juhla tai arki, niin se näyttää aina yhtä hyvälle. 

yhteistyössä Garmin Finland

10 kommenttia

 1. Toi nyt yksinkertaisesti on vaan niin simppelin kaunis ja tyylikkään klassinen, että ehdottomasti huolisin omaan ranteeseenikin ja tarvisisin myös vähän taas boostia löllöille. Mitä nyt höpötän, paljon boostia. ;)

  Kivaa viikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaan on niin täydellinen. Minulle se on kyllä antanut boostia. Ei muuta kun vähän rivakammin vaan siellä koiralenkeillä :) Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista
 2. Kyllä on teknologia mennyt huimasti eteenpäin näissä aktiivisuusrannekkessakin. Tämäkin on kuin koru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekkin. En ole muuta kelloa kaivannut kun tämä on niin täydellinen <3.

   Poista
 3. Ihana!
  Itsellä on Polarin aktiivisuusranneke, muttei se ole noin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän on kyllä uutuus joka ilahdutti. Reipasta loppuviikkoa <3

   Poista
 4. Onpas kaunis aktiivisuusranne :) tuollaisen voisin itsekin ottaa ranteeseeni heilumaan! Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis. Normit aktiivisuusrannekkeet ovat ...anteeksi vaan.. järjettömän rumia, enkä voisi kuvitella kulkevani sellainen kädessäni on se sitten kuinka trendikästä hyvänsä. Tämän laittaisin ranteeseeni heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen aina ajatellut, ja siksi aktiivisuusranneketta ei ole aiemmin ollutkaan :)Kunnes nyt <3

   Poista