Viikon parhaat

Viikon parhaat, tai ensimmäinen taitaa olla paras pitkään aikaan. Eli olohuoneemme Lundia-hylly. Se on nyt siirretty pois olohuoneesta ja olen tainnut vihdoin saada rauhan. Aika suuri juttu siis, eikö? Hyllyä on siirrelty, maalattu, pienennetty. Mutta aina se vaan kiusasi minua. Hylly on ensimmäisiä huonekaluja, joita ostimme taloomme. Mutta olohuoneessa oli silloin enemmän tilaa. Remontissa keittiöön tehtiin saareke ja varsinainen ruokapöytä siirtyi olohuoneen puolelle. Joten hyllystä tuli siinä vaiheessa ongelma. No, ainakin minulle. Hylly siirtyi nyt vierasmaan ja odottelee siellä vielä pieniä toimenpiteitä. Ja vierasmajasta siirtyi vanha mäntyhylly, jonka olen maalannut kalkkimaalilla mustaksi. Ratkaisu on väliaikainen. Sarvetkin pääsivät hetkeksi seinälle, kun siellä sattui olemaan reikä. Nyt kuulostellaan ja odotellaan sitä täydellistä kalustetta hyllyn tilalle. 


mustavalkoinen



Vertailun vuoksi alla kukuva hyllystä.
Ymmärrätte siis varmaan miksi hyllyn oli lähdettävä :)



Ja sitten niihin muihin parhaisiin. 
Pakkasessa ja tuiskussa ihan parhaat ovat olleet nahkahousut sekä pitkä ja muhkea mohairneule. Neule, joka on ollut luottovaatteeni jo hetken. Housuissa on yksityiskohtina lahkeissa ja taskuissa kullanväriset vetoketjut ja ovat tarpeeksi kapeat. Olen tilannut housut Ellokselta. Vinkkinä, jos joku on harkinnut nahkahousuja lähiaikoina shoppailla.  Eli ihan paras pakkaspäivien asu. Lisäksi vielä villasukat, niin hyvin tarkenee.








Viikonlopun kukkakimpuksi valikoitui tällä 
kertaa liljoja ja leinikkejä.



Siinä taisi olla ne tärkeimmät. Ja olihan sekin ihan ok, että saatiin vielä lunta. Vaikka se ei keskiviikkoiltana kotiin ajellessa siltä tuntunutkaan.

Nauttikaa viikonlopusta! 
Minä vietän sen Lahden MM-kisaleskenä...



12 kommenttia

  1. Kieltämättä hyllyn paikka on josain muualla. Takka tulee nyt paljon kauniimmin esiin kun massiivinen hylly on pois. Mukavaa ja rauhallista kisaleskiviikonloppua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin. Kiitos ihana ja rauhallista viikonloppua <3

      Poista
  2. Jep, paljon paremmalta näyttää ilman hyllyä! Ja voi miten silmäni näkevät nyt joka paikassa lepakkotuoleja kun sellaisen itselle haluaisin, upea näky<3 Kaunis viikonloppukimppu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leppakkotuolit on niin <3. Kiitti ja ihanaa viikonloppua Johanna!

      Poista
  3. Tulipa paljon tilavampi olkkarista. Sulle kyllä sopii noi nahkapöksyt.
    Kivaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö tullut, vihdoin sain puhtia vaan laittaan sen muualle :) Nahkapöksyt on mun muutaman vuoden unelma ja nyt sai toteutettua :) Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  4. Hieno muutos ja wau nuo nahkapöksyt on kyllä tosi hyvännäköiset sun yllä, muttei ehkä mun yllä kuitenkaan. Ihanaa, että Ellokselta löytyy nykyään vaikka mitä. kivaa viikonloppua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3. Ja olen varma, että sinäkin näyttäisi upealle :). Ellos on parantanut valikoimaa kyllä viime vuosina.

      Poista
  5. hei, oletko maalannut olohuoneen pöydän? pohdin, onko ollut alun perinkin musta vai tuunattu; mulla lojuu nurkissa männynvärinen samanmallinen pöytä ja mietin, mitä sen kanssa tekisin. musta pöytäsi näyttää kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Pöytä on tosiaan aika vanha, ollut joskus tummanruskea ja olen maalannut sen mustalla kalkkimaalilla. Päälle laitoin vielä vahaa, kalkkimaali ei kesä kovin hyvin käyttöä ilman sitä :)

      Poista
  6. Kyllä on mageet housut ja neulekin kaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja <3. Tykkään housuista kovasti ja toivottavasti niistä on iloa monta vuotta :)

      Poista