Mikkelin asuntomessut

Mikkelin asuntomessualue on vain kolme kilometriä keskustasta upeissa maisemissa Saimaan rannalla. Tämä onkin yksi asia, mikä jäi vahvasti mieleen asuntomessuista. Taloista näkyvät upeat maisemat sekä suuret ikkunat.

Musta ja valkoinen ovat edelleen  päävärit, niin sisustuksessa kuin talojen ulkoverhoiluissa. Puu ja puun luonnollinen väri on taas ajankohtainen. Ja pyöreät peilit. 
Verhoina käytetään paljon sälekaihtimia ja niistä löytyy jopa ajastettavia ja kaukosäätimellä varustettuja versioita.
 
Tässä omat sisätilojen sisustussuosikit messuilta.


Mitä ideoita ja unelmia itselleni tuli messuilta. Haluaisin kotiini taulun. En siis julistetta vaan näyttävän taulun katseenvangitsijaksi. Taidelainaamon sivut olenkin jo ehtinyt katsastaa. 
Verhojen tilalle kotiin olohuoneeseen haluaisin sälekaihtimet. En ehkä niitä kaikkein älykkäimpiä, mutta helposti liikuteltavat ja täysin pimentävät. 
Ja sieltä unelmapuolelta ainakin vastavirta-allas kodin terassille...10 kommenttia

 1. Minä niin haluaisin paneeliseinän. Tykkään noista kodeista, joissa näkyy erilaiset puupinnat.
  Ihanaa viikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puupinnat ovat kyllä kauniit, itsekin tykkään. Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista
 2. Ei hirveesti mitään muutoksia sisustuksessa, mutta nuo ihanat koko seinän ikkunat, mä oon niin kateellinen, joskus silloin kun rakennettiin ei niihin annettu lupaa, onneksi ajat ovat muuttuneet. Huikeat maisemat näillä uusilla messutaloilla, upeaa kertakaikkisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo sisustus niin nopeasti varmaan muutu. Mutta isot ikkunat on tosiaan joka talossa nykyään. Jännä ajatus, ettei ole lupaa aikoinaan annettu.

   Poista
 3. Hienot kuvat!Upeissa maisemissa on messutalot ja tuo vastavirta allas kodin terassille kuulostaa huikeelta!🤗🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan huikeat maisemat taloissa oli ja kyllä olisi todella ihanaa saada allas myös omaan pihaan, mutta saattaa jäädä unelmaksi :)

   Poista
 4. Upeita kohteita ja koteja kyllä tuolla messuilla <3

  VastaaPoista
 5. Odotan innolla pääsyä messuille.Meillä on pihasauna ja sen viereen yhden huoneen suunnittelu mielessä,jos vinkkejä saisi messuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, pääset suunnittelemaan. Vinkkejä varmaan löytyy ja ei ehkä kannatta yrittää kahmia kaikkea vaan keskittyä juuri kyseisen huoneen suunnitteluun. Siellä on niin paljon kaikkea :)

   Poista