Finlaysonin kevätuutuuksia

Syksyn piristykseksi pääsin katsastamaan Finlaysonin kevään ja kesän tekstiilejä.
Olen aiemminkin tiedostanut perinteikkään Finlaysonin kierrätyskulttuurin mutta nyt, kun kuulin enemmän tuotteista,  olen yllättynyt ja vaikuttunut Finlaysonin vastuullisuudesta ja kierrätyksen määrästä. 
Finlaysonin tuotteissa saa uuden elämän niin vanhat farkut, lakanat kun muovipullotkin. Monia varmaan ilahduttaa etenkin muovipullojen uusiokäyttö. Ja kivaa on se, että liikkeisiin saa viedä omat vanhat lakanat ja farkut tietäen, että ne todellakin hyödynnetään uudelleen.
Ylempänä oleva romanttinen sänky ja petaus vei kieltämättä ajatuksia jo kesään ja mökille. Sinne sopisivat myös harmaat ja vaaleanpunaiset hamam-pyyhkeet.
vanhoista farkuista tehdyt pyyhkeet


Romanttisemman ja hillitymmän kuosin lisäksi löytyy leikkisyyttä ja väriä.Meille kotiin pääsi testiin ihanan pehmeä Reno-flanellipussilakana. Lähes 100 prosenttisesta kierrätysmateriaalista tietysti tämäkin. Tykkään. Reno- pussilakanaa näyttäisi löytyvän myös kauniin harmaana, jos sininen ei sovi sisustukseen.Näissä suloisen pehmeissä lakanoissa voisikin sitten viettää muutaman kuukauden talviunet, eikö?
Ihanaa viikonloppua <3

*pussilakana saatu
6 kommenttia

 1. Finlayson erottuu kyllä edukseen kierrätysajattelulla ja yhteiskuntavastuullisuudellaan. Huikean kaunis tuo Reno-flanellipussilakana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, olin kyllä iloisesti yllättynyt, että kierrätysmateriaaleja käytetään niin paljon. Ja Reno on kyllä ihanan tuntuinen <3. Ihanaa syksyn jatkoa <3

   Poista
 2. Kiva kun värit ovat tulleet takaisin. Pidän tosi paljon tuosta kierrätysideasta ja ostin syksyllä mökille ihanan värikkään Finlaysonin maton ja todella laadukkaat juhlavuoden lakanat. Mukavaa viikonloppua sinne. -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä värit ovat piristäviä ja niitä on ihana käyttää vaikka mökillä hieman runsaamminkin :). Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Teki heti mieli vaihtaa lakanat tämän postauksen luettuani. Ihan mahtavaa tuo kierrätys, siitä en ollutkaan tietoinen ennen.
  Kaunista viikonloppua sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana asia tuo kierrätys, minullekin tämä tuli selvemmine sille tuolla <3. Ihanaa loppuviikkoa, toivotaan hieman aurinkoa <3

   Poista