Asukuvia Espanjasta

Huomenna perjantaina starttaavat Matkamessut ja tällä teemalla jatketaan vielä täälläkin eli palataan hetkeksi  Espanjan lempeän lämpimiin tunnelmiin asukuvin.
Kevyet ja ohuet mekot ovat mielestäni parhaita ja monikäyttöisimpiä matkavaatteita.  Niitä voi hyvin käyttää neuleiden, takin ja nilkkureiden kanssa kylmemmälläkin ilmalla.
Meille tosin sattui täydelliset aurinkoiset ilmat ja päivällä oli ihanan lämmintä. Iltaisin olikin sittten toisenlaiset tunnelmat ja yksi harvoista ostoksistani matkalla olikin lämmin neule.


neule Mango

kengät Zara


mekko Neo Noirsadetakki Rains
Toinen uusita hankinnoistani oli sadetakki. Ja  tämän ostin  hyvällä omallatunnolla. En niinkään Espanjassa oleilua varten vaan Suomeen. Veikkaan, että sadetakillani on täällä kovasti käyttöä.

Ja sateesta puheenollen, palataan messuihin. Arvontageneraattori on juuri arponut kaksi Matka 2019 messulippua ja onnelliset voittajat löytyivät. Anonyymeille voittajille  on laitettu sähköpostissa juuri liput. Onnea vielä voittajille! Kiitos kaikille osallistujille ja  myös liput lahjoittaneelle Messukeskukselle.

Nähdään Matka 2019 messuilla, minulla taitaa olla jo muutama unelma vailla toteuttamista...
6 kommenttia

 1. Ihanat kuvat! Kivoja messuja, itse en nyt ehdi tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiti <3. Voi messuilla oli kyllä kaikkea ihania matkakohteita, mutta toisaalta kyllähän niitä pystyy hyvin netistäkin selailemaan :)

   Poista
 2. Oi, tuo etelän valo! Näyttää niin ihanalta ja kivoja kesävaatteita ♥
  Matkamessut jäivät valitettavasti tänä vuonna väliin muiden kiireiden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo ja värit, niitä aina kaipaan. Ja sitä että voi laittaa varpaat mereen :)

   Poista
 3. Ihana tuo neule ja sadetakkikin oikea napakymppi! <3 Selkeästi vaaleanpunaisen ja roosan sävyt iskevät minuun. Mukavaa ja kirpsakkaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule se kevään odotus, minulla ainakin tekee sen, vaihdetaan vaaleanpunaiseen. Ja tuo takki oli kyllä aika hyvä löytö Suomeen :)

   Poista