Mökkisistusta ja vinkki ihanaan vintage-liikkeeseen

 

mökin olohuoneen sisustus

Kesällä mökin sisätilat olivat hieman vähemmällä käytöllä, upea sää mahdollisti ulkoilmaelämän hienosti. Sisustus- ja remontointijutut ovat tänä kesänä jääneet ja ihan hyvä niin. Suurin muutos on ollut uusi sohva ja se riittää tälle kesälle.

Aiempi sohva oli ystävältä saatu musta nahkasohva, joka alkoi tuntua hieman isolta ja massiiviselta pieneen tilaan. Nahka on koiraperheessä hyvä vaihtoehto puhtaanapidon kannalta. Mutta todella ärsyttävää on se, että kaikki tyynyt ja peitteet tipahtelevat sen päältä, ehkä eniten juuri sen koiran ansiosta. Kangassohvalla tyynyt pysyvät paremmin paikoillaan. Sohvaksi valikoitui ikisuosikki Ikean Söderhamn. Ihan nappivalinta juuri tähän tilaan. Jätimme toisen käsinojan pois ja näin saimme vielä hieman kevyemmän version sohvasta. Sohva on myös ihan mukava istua. 

Tässä sohvassa on muuten yksi aika näppärä ominaisuus myös. Mieheni toi sohvan auton takakontissa. Olin jo hieman huolissani, ettei hän ollut ostanut luvattua sohvaa, kun auto saapui ilman peräkärryä. Mutta siellä se oli, farmariauton takakontissa siistissä pinossa. Tämä ominaisuus tietysti varmaan kaikissa  Ikean huonekalussa ja kuljetusvaiheen jälkeen se ei ehkä tunnukkaan niin näppärältä. Sohvan kokoaminen oli kuitenkin ihan helppo juttu, onneksi.

kesämökin sisustusretro pöytä

mökkisustus


Kuvassa vilahtavalla kukkaseppeleellä oli erittäin tärkeä tehtävä. Se tehtiin meidän Nelsonin juhlapäivänä, Nelson täytti huimat 15 vuotta heinäkuun lopussa. Meno on reipasta edelleen ja olen kiitollinen jokaisesta päivästä, jonka saan viettää rakkaan koiramme kanssa, tietäen loppupäivien rajallisuuden. Vanhuus on tuonut myös hieman helpotusta elämään, koska kuulo on heikentynyt niin, ettei ukkonen eikä ilotulitus enää kuulu eikä pelota ollenkaan.


Ja sitten viimeiseksi se vinkki ihanaan vintage-liikkeeseen. Jos liikutte Kouvolan seudulla, kannattaa ehdottomasti poiketa Vintage Rosalitassa. Liike on pihapiirissä pienessä ulkorakennuksessa mutta valikoima on todella ihana ja kattava. 

Itse ostin sieltä kuvissa näkyvän vanhan perhoshaavin sekä ruskean vintage-maljakon. Paremmat tiedot löydät heidän facebook-sivuiltaan. Tänne täytyy päästä ehdottomasti ainakin kerran kesässä.Tulin nyt tänne mökille viettämään zen-henkistä viikonloppua Nelson kanssa kahdestaan. Ei haittaa sateet eikä huono ilman. Nautin tästä loppukesän tunnelmasta, rauhasta, kynttilöistä, saunasta ja aamuinneista ennen kahvia ja aamupalaa.

Ihanaa viikonloppua <3

 

6 kommenttia

 1. Nelson on ihanan kuvauksellinen, onnittelut synttärisankarille <3
  Tuo sohva on ihana, hyvä kuulla, että siihen voi jättää tuon käsinojan kiinnittämättä. Olemme nimittäin katselleet tuota sohvaa meillekin.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sankari kiittää. Sohva on kyllä yllättävän hyvä ja tosiaan plussaa siitä, että voi valita mieleiset palat ja ilman käsinojaa. Meille toinen olikin ihan tarpeeton tuossa tilassa. Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 2. Kaunista ja seesteistä on teillä siellä mökillä. Ja sohva on kiva, olen tykännyt tuosta mallista siitä lähtien kun se tuli markkinoille.
  Nelsonin katse on niin älykäs ja inhimillinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maarit <3. Mietin sohvaa silläkin silmällä, että Ikean sohviin saa helposti ostettua irtopäällisiä ja muuttaa sohvan ilmettä. Nelson on kyllä ihan huippu, älykäs ja niin rakas <3

   Poista
 3. Suloinen Nelson. <3 Teidän mökki on niin kutsuvan näköinen, ai että. Tuo liike on muuten pullollaan ihan meikäläisen näköistä tavaraa, niin mageita juttuja kuvissa.

  Ihanaa uutta viikkoa Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelson on <3. Ja kiitos, juuri teini kaipili mökille ja ehkä vähän niitä lämpimiä kesäpäiviä myös. Mutta hyvin siellä viihdymme. Tuo liike oli kyllä aika ihana, pakko päästä ainakin kerran kesässä :) Samoin, ihanaa viikkoa <3 Tiia <3

   Poista