Asioita, jotka tekevät juhlan

 

Voi olla, että monella jo suunnitellut juhlat ovat peruuntuneet tai jääneet omasta tahdosta taas tänäkin vuonna väliin. Tai juhlat ovat olleet vain pienen pieniä. Mutta sitä suuremmalla syyllä siihenkin on ihana hieman panostaa ja  tehdä kaikki juhlavalmistelurituaalit. 

Valmistelut aloitetaan hyvissä ajoin ihonhoidosta. Ihanan ylellisten kasvonaamioiden käyttö on ihana ajoittaa juuri ennen juhlia. Samoin lisätä tarvittaessa tippa itseruskettavaa voiteeseen. Tuotteen toimivuus omalla iholla on hyvä testata jo hyvissä ajoin aiemmin, ettei tule mitään yllätyksiä juhlapäivänä.  Esimerkiksi Kicksistä löytyy todella laaja valikoima erilaisia itseruskettavia tuotteita.

Luottopunaa laitetaan tietysti huuliin ja tänä maskien aikakautena kannattaa mennä ajatuksella "mitä punaisempi, sen parempi". Jos kerrankin voi laittaa huulipunaa. 

Ja tuoksua iholle. Kuvissa Shiseidon Ginza. Tuoksu sopii myös päivittäiseen kättöön, mutta omaan tuoksumaailmaani ehkä hieman paremmin iltaan. Tässä kukkaisessa tuoksussa on granaattiomenaa, vaaleanpunaista pippuria, orkideaa, magnoliaa, freesiaa, jasmiinia ja  lopuksi vielä tulee hinoki ja patsuli.

Sain testiin  Biozellin hiustuotteita ja näitä on testattu niin ääriolosuhteissa, kun vaan Suomessa voi. Nämä todella toimivat ja ohuenkin hiuksen kihara pysyy varmasti koko illan. Sarjasta löytyy vielä syväpuhdistava shampoo, jolla voi pestä kaikki illan tuhkimopölyt pois hiuksista.


*Filorga sheet mask saatu

*Biozell tuotteet saatu

tyllihame

*byRaili huulipuna ja Ibero korut saatu

*Kicks seerumi saatu


*Ibero korut saatu

Sain myös itselleni Iberon juhlavuoden korumallistoon kuuluvia koruja. 

Iberon tarina sai alkunsa 70 vuotta sitten, kun Olavi A. Rautio matkusti höyrylaivalla Espanjaan. Laivalla hän kulutti aikaa selaillen muotilehtiä ja innostui koruista. Hän päätyi Espanjassa korutehtaalle töihin. Suomeen tultuaan hän loi tämän niin tunnetun brändin. Ihana tarina ja korut ovat todella kauniita, rakastuin näihin heti ensisilmäyksellä. 

Koruista vielä tarjoiluun. Vaikka juhlat eivät ole suuret, ihana tapas- tai juustolautanen on aina varma valinta jossain vaiheessa iltaa. Kuvan lautasen teimme yhdessä ystäväni kanssa, kun vietimme iltaa kahdestaan. Nämäkin illat ovat niin ylellisiä ja niissä on suorastaan suuren juhlan tuntua. 


Toivottavasti olette päässeet edes hieman nauttimaan juhlatunnelmasta ja katkaisemaan arjen. Juhlan ei todellakaan tarvitse olla suuri, ollakseen ikimuistoinen. 

Ihanaa pakkasviikon jatkoa <3

*Kuvissa saatuja tuotteita, jotka merkitty

3 kommenttia

 1. Kiitos haasteesta, tämä olisi hauska toteuttaa kyllä <3. Ihanaa joulun odotusta <3

  VastaaPoista
 2. Vielä ei ole ollut minkäänlaisia juhlia, mutta tiedossa on kyllä tyttären pienimuotoiset synttärit yhdistettynä joulumenun suunnitteluun, naisporukalla <3
  Sulla on kyllä aina ihanat kattaukset ja systeemit siellä <3

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja kaikki ja hei tuo huulipunan sävy on aivan täydellinen joulupuna. <3 Sydämellistä jouluviikkoa Sari. <3

  VastaaPoista