Ensikosketukseni kosmetiikkaan ja Oriflamen uutuksia

 

 *tuotteet saatu

Oriflame oli minulle ensimmäinen kosketus kosmetiikkaan. 

Olin vasta ala-asteikäinen, kun esimmäisen kerran tutkin innokkaana ihanan värisiä luomivärejä ja huulipunia. Suuri valkoinen meikkilaukku oli oikea aarrearkku. Meillä saattoin myös muutaman kerran olla naapuruston pienten tyttöjen kanssa meikkileikkejä. Jotka olisivat varmasti olleet ihan sallittuja, ellei meikit olisi kuuluneet äidilleni, joka toimi silloin Oriflamen ryhmänjohtaja ja meikit olivat tarkoitettu tuote-esittelyyn. 

 Aikoinaan muuten esittelyt tapahtuivat myös esimerkiksi kaampamoissa. Koska äitini oli ryhmänjohtaja ja tuottoisa myyjä, kodissamme oli runsaasti palkintona saatuja tavaroita,  lamppuja koriste-esineitä, koruja, kaikkea mahdollista. 

Uskomatonta, mutta äidiltäni löytyy edelleen vanhoja meikkejä (joita ei käytetä, huomiona täytyy se maininta) ja tietysti ne kaikki palkkioksi saadut esineet. Alla kuvissa niistä muutamia.


oriflame
Luomivärjejä 70-luvulta

 

 Jossain vaiheessa teininä tein itsekin koulunkäynnin ohessa pientä sivubisnestä Oriflamen myyjänä. Asiakkaitani olivat tosin lähinnä muutamat ystäväni, jotka vakuutin ihanien vaaleanpunaisten purkkien täydellisyydestä.

Näistä ajoista ei taida muistuttaa enää muu kun klassikko tender care, joka löytyy edelleen siitä niin nostalgisesta pyöreästä ja vaaleanpunaisesta purkista.

Vasta viime vuosian olen palannut Oriflamen pariin ja tykännyt todella paljon.


oriflame meikit

oriflame huulipuna

oriflame uutuudet

Uutuuksia ovat myös huuliöljyt, joissa ihanat sävyt sekä kulmatussit.


Aiemmin Oriflamen pressitilaisuudessa pääsin myös meikattavaksi heidän tuotteillaan. Tykkäsin kovasi luonnollisesta meikistä. Meikki on tehty alussa nähdyillä tuotteilla. Luomiväripaletista onkin tullut yksi ehdoton suosikkituotteeni. Niin kauniit ja monipuoliset sävyt ja kuitenkin suhteellisen pienikokoinen myös mukaan otettavaksi.


Ihan uutuutena Oriflamella on  vuonna 2015 lanseerattu NovaAge sarjan päivitys, nyt entistä tehokkaampi Nova Age+ sarja. Tämä kosmeseuttinen ihonhoitolinja lupaa näkyviä tuloksia jo muutamassa viikossa ja sarjasta löytyy jokaiselle ihotyypille omansa. Ja näissä, niin kuin yleensäkin, ihonhoitorutiineihin kannattaa valita kaikki samasta sarjasta tehoa parantamaan. Tuotelinjassa on 14 tuotetta, joista voi räätälöidä juuri itselleen parhaiten sopivat tuotteet.

 Nova Age on minulle entuudestaan tuttu ja nyt innolla testaan myös näitä entistäkin tehokkaampia tuotteita.Klassikko tender care -voide

Onko teillä samanlaisia muistoja Oriflamesta? Vai oletteko tutustuneet tuotteisiin vasta aikuisiällä, tai mahdollisesti ette ollenkaan?

Ihania keväisiä kelejä toivotellen ja ennen kaikkea odotellen!

2 kommenttia

  1. Hei , minulla hyvin samanlaisia kokemuksia Oriflamesta vuosien takaa. Oriflame on ollut unohduksissa eikä ole tullut missään esiin ehkä koronalla osuutta eikä kotimyyntiä ole ollut.Hyviä tuotteita ja kaunis meikki sinulla.

    VastaaPoista
  2. On Oriflame tuttu - tuotteet ovat olleet käytössäni vuosikymmenten saatossa ja joskus 90-luvun alkupuolella jopa olin rekisteröitynyt jälleenmyyjäksi, mutta silloin ei aika ollut kohdallani vielä kypsä. Nyt eläkkeelle jäätyäni pari vuotta sitten rekisteröidyin Brand Partneriksi ja vähitellen ole innostunut enemmän ja enemmän tuotteista. Erityisesti minut on vakuuttanut juuri tuo Nov Age ja sitten Oriflame Wellness, josta olen löytänyt tuotteen jota käytän jatkuvasti.

    VastaaPoista