Zen tunnelmaa

Huh, joulu on ohi. Joulupukki teki muuten meille oharit, voitteko kuvitella!  Siinäpä vasta varsinaista yrittäjyyttä!

Mutta onneksi oven takaa löytyi kuitenkin paketteja ja lasten joulu oli pelastettu. Minun yhdestä paketista tuli Zen Grow pöytäpuutarha. Täysin yllätyksenä. Mielenkiintoista. 
Tätä piti heti kokeilla.Sijoitin Zen Grown kodinhoitohuoneeseen. Tässä nimittäin olisi tarkoitus pitää valo koko ajan päällä. Laitoin myös toisen yrittiruukun viereen, jospa siinäkin olevat yritit hyötyisivät valosta. Tähän kyseiseen laitokseen nimittäin mahtuu vain kaksi ruukkua. Astiaan laitetaan vettä, jota pumppu pumppaa yrteille. Nyt kodinhoitohuoneessamme siis vihertää ja vesi solisee kauniisti taukoamatta. Eli  zen-tunnelmissa saan pestä pyykkini jatkossa. Ja mielenkiinnolla katsotaan, miten yrteille tapahtuu.

Pukki oli muistanut muutenkin minua runsaskätisesti. Tekniikkaa on päivitetty kovasti. Huomaatteko blogini oikealla sivulla pienen instagram-merkin. Olen vihdoin saanut puhelimen, jolla tämä onnistuu ja opettelen sitä 11-vuotiaan tyttöni johdolla. Sieltä saa käydä kurkkimassa muitakin kuvia, jotka eivät blogiini asti eksy.

Ihanaa viikonloppua, eikö nyt alkanutkin viikonloppu?2 kommenttia

 1. No olipas erikoinen pukki! Onneksi lahjat kuitenkin löytyi oven takaa :)
  Kaikki taitaa nykyään olla Instagramissa, itsellänihän ei ole edes nettiä kännykässä :D Mies aina kiusoittelee että olen varmaan ainut jolla ei ole nettiä puhelimessa :) Varmaan täytyisi hommata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep,täällä toinen, jolla ei ole ollut :) Mutta nyt houkutus kävi suureksi juuri sen kameraominaisuuden vuoksi.Miten kivaa kun suht laadukas kamera kulkee koko ajan mukana.

   Poista