Kalkkimaalausta, taas

Ajattelin kokeilla valmista kalkkimaalia Calk Paintia, mökin mäntykalusteisiin. Mutta ensin oli tehtävä  koemaalaus kotona. Punttisalihuoneessa ollut vanha mäntyinen säilytyskaluste sai nyt uuden ilmeen. Tätä koekäytetään viikko, katsotaan kestääkö väri käyttöä vai naarmuuntuuko. Pieni naarmu tuli jo  - liekö olisi kestänyt paremmin, jos olisi kuivunut kauemmin.  Myyjä kyllä vakuutti, että väri kestää. Olen aiemmin maalannut seiniä Kalklitir-maalilla ja jämillä maalaillut huonekaluja. Ikean puisessa lasten leluarkussa maali ei valitettavasti pysynyt.

Väri on ehkä hieman tumma mökille, joten taidan ostaa samaa maalia pienen valkoisen purkin ja sekoittaa värit.Kuvissa näkyy hieman korjausmaalauksen tummempia läiskiä, jotka vielä kuivumassa.
Maalia pintaan sai myöskin älyttömän vanha kori, joka oli maalattu jonkun toimesta vihreäksi. Ja en olisi maalannut kantokahvoja, ellei nekin olisi olleet puoliksi vihreät. Jos ihmettelette. Vanhaa vihreääkin näkyy vielä. No, joskus vaan ei jaksa ihan loppuun saakka...

 Ihanaa viikonlopun alkua. Ja vielä olisi  hetki aikaa osallistua
 arvontaan, joka löytyi siis  täältä.


3 kommenttia

 1. Kaunis savunharmaa sävy! Hylly sopii värinsä puolesta hienosti hennon roosaa taustaa vasten.
  Valkoiset syreenit, voiko ihanempia kukkia ollakaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo harmaa onkin minun tämän hetken suosikkeja. Sopii niin kauniisti moneen. Toivoisinkin että syreenit kukkisivat hieman kauemmin.

   Poista
 2. Upea sävy ja maali. Täytyy jossain kyllä kokeillakin tätä <3

  VastaaPoista