Terassi

Olisi ollut  mahtavaa näyttää teille valmis mökin terassi. Mutta valitettavasti ei vieläkään. 
Johtunee niistä monista projekteista, mitä samaan aikaan yritämme tehdä. Sisällä ja ulkona. Kesäkeittiö ei  vielä ole ihan käyttökunnossa. Mutta kalusteet on nyt saatu ja lattia valmis. Terassin lattia on osaksi lautaa ja osaksi betonia. Kesäkeittiö on päällystetty samaisella betonilla. Mutta tehdään kesäkeittiön esittely paremmin, kunhan on valmis.

Terassin kalusteet on ostettu eri  paikoista, mutta ovat sattumoisin saman firman eli ruotsalaisen Brafabin valmistamat. Aiemmin kerroin pöydän tuoleista, jotka jouduttiin vaihtamaan, täällä. Uudet toimivat hienosti.Mökillä sain ihastella henkeäsalpaavan kaunista tähtitaivasta, kun valosaaste ei ole häiritsemässä. Odotan innolla sitä päivää tulevaisuudessa, kun säät ovat kohdallaan ja voimme istua elokuisen tähtitaivaan alla terassin sohvalla. Kynttilän valossa, tulen loimutessa grillissä.

Lisää keskeneräisten projektien esittelyä tulossa vielä lisää tällä viikolla.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

7 kommenttia

 1. Huoh! Näissä kuvissa silmä lepää, mitkä maisemat!
  Uudet kesäkalusteet sopivat hienosti terassillenne.

  Kivaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija <3. Olen kyllä aika innoissani itsekin tuosta terassista.

   Poista
 2. sattumalta sade päivänä, aloin katsella mistä löytyisi silmän iloa ja ihan summassa avasin tämän sivun silmä lepää katsellessa. Jatkossakin käyn sivuillasi. Hyvää syksyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla. Olet lämpimästi tervellut vierailulle Casa Mimiin :)

   Poista
 3. Aivan ihana terassi, ja millä paikalla! Ei meilläkään vielä valmis ole, tai siis pohja toki on ja peruskalusteet mutta se sisustus. Ehkä ensi vuonna. Tai seuraavana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi minä olen oppinut hieman hyväksymään keskeneräisyyttä. Pääasia, että tehdään :) Oliko sinulla blogissa kuvia teidän terassista, en ole ainakaan huomannut. Kaikki terassikuvat ahmitaan innolla nimittäin.

   Poista
  2. Ei ole tältä vuodelta, mutta viime, ja edelliskesänä taisin muutamat räpsyt ottaa :-)

   Poista