Vauhtia kotihommiin

Onneksi meillä on yksi esiteini, joka pitää vanhemmatkin kehityksen mukana. En nimittäin olisi osannut kaivata bluetooth-kaiutinta meidän huusholliin. Mutta tyttöpä osasi. Ja vanhemmat toteuttivat toiveen.

Meille hankittiin beats pill. Ja nyt on äidillä rattoisammat siivouspäivät lempimuusikin kera.

Näiden kuven kera toivotan teille  ihanaa  alkavaa arkea. Siis teille, mulla nimittäin alkaa kohta loma ja lähden Casa Mimiin Espanjaan...
6 kommenttia

 1. Minä toivoin joulupukilta bluetooth-kaiutinta, muttei vissiin ollut kuullut toivettani. Mutta kuulemma saan sellaisen lähipäivinä :) Kotihommia on huomattavasti kivempi tehdä hyvän musiikin tahdissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi tulee jälkijunassa :) Ja siis mä olen kyllä niin mummo. Kirjoitin kaijutin ja mietin miksi näyttää niin oudolta. Kunnes näin sinun oikein kirjoitetun version ja tajusin :)

   Poista
 2. Voi sinua onnekasta, sanoo täällä yksi, joka palaa kahden ja puolen viikon lomatauolta töihin. Ei kai pitäisi valittaa, mutta Espanjaan voisin mäkin lähteä. Teinit ne on avanneet meikäläisellekin monia uusia ovia, kunhan pääsee omista ennakkoluuloista ensin. Olen uusi lukijasi ja toivotan sinut myös vastavisiitille Kristallikimaraan, jossa sisustellaan, tehdään käsitöitä ja kokeillaan kosmetiikkaa.http://kristallikimara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun löysit tänne, sydämmellisesti tervetuloa Casa Mimiin, pääset kohta virtuaalisesti fiilistelemään Espanjaa :) Ja kiitos, klikkailin jo itseni lukijaksi. Aivan ihania kuvia sinulla.

   Poista
 3. On sulla ihana blogi.. :) Hyvää matkaa vaan Espanjaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla :) Täällä Espanjassa onkin aivan mahtavat kelit.

   Poista