Omaa aikaa ja ohje

Ylellisyyttä on tehdä työtä  6 tuntia päivässä. Joskus menen töihin vasta kahden aikaan päivällä. Aamupäivä jää aikaa itselle. Aiemmin, kun hevoseni oli ylläpidossa muualla, huomasin käyttäväni kaikki aamupäivän vapaat siivoamiseen ja omat harrastukset olivat jääneet. Nyt yritän tietoisesti tehdä aamupäivin "omia juttuja". Joskus tallille, joskus vaan sisustellaan ja ollaan ja joskus käydään juoksulenkillä koiran kanssa. Ja tietty hieman laitellaan paikkoja siistimmäksi. 
Tänään tehtiin juoksulenkki. Jos joku muuten ei ole vielä ottanut käyttön puhelimeensa sports trackeria, niin suosittelen. Motivoi juoksemaan aina hieman enemmän ja nopeammin, kun edellisellä kerralla.
Lenkin jälkeen on myöhäisempi ja hieman parempi aamupala. Tänään tein "lettuja". Huippunopeita ja hyviä. Ohje on Anna Hallénin kirjasta Karppaa kevyemmin. Vaikka en  ole karppaaja, yritän vain välttää viljaa. Ihoni reagoi vahvasti viljaan.Tässä teillekin ohje:

2-3 kananmunaa
1 dl kuohukermaa (tai creme fraichea, jota itse käytän)
1 2/3 rkl kookosjauhoa
1 maustemitta vaniljajauhetta
voita tai kookosölyjyä paistamiseen

Kaikki aineet vatkataan ja paistetaan pannulla, helpoimmalla pääset jos paistat pienellä pannulla.

 Itse syön marjojen kanssa nämä letut. Ja ohje oli siis kirjasta Karppaa kevyesti. 


Reipasta loppuviikkoa, muistakaa ottaa omaa aikaa!


4 kommenttia

 1. Voi ei, nyt ruoesi tekemään lettuja mieli. ihanan herkuilta näyttää. Tyttäret ovat ottaneet sen juoksusovelluksen käyttöön. Minä en vielä, ehkä pitäs:) Olet onnekas, kun teet vain 6 h työpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan lettuja paistelemaan ja lenkille :) Ja kyllä, olen tosiaan onnekas ja onnellinen kun voin tehdä lyhyempää päivää, elämän ylellisyyttä :)

   Poista
 2. Tiedätkös, tulin tosi iloiseksi kun näin sinut töissä, 6 tuntia kuullostaa ihanalta! Ja karppaajan letut näyttävät tosi herkullisilta!

  VastaaPoista