Uutta keittiöön

Kävin ostamassa Ikeasta råskog tarjoiluvaunu. Värit eivät ihan olleet omaan makuun, joten suhautin pikaisesti tarjoiluvaunun mattavalkoiseksi suihkemaalilla.
Nyt tarjoiluvaunussa säilytetään kahvinkeitintä ja siihen liittyviä oheistuotetta. Kahvinkeitin oli aiemmin työtasolla lieden vieressä, mutta halusin sen tilan ruuanlaittoa varten. Samalla reissulla mukaan lähti myös uutuus, valkoinen säilytyskori, joka pääsi kahvinkeittimen paikalle.
No, aamulla tuo kahvinkeitin oli kyllä laitettu entiselle paikalleen. Katsotaa, miten kauan menee, kun mieheni oppii uusille tavoille.

Leivinuunissa muuten loimottelee tuli, ensimmäistä kertaa tänä talvena. Tai keväänä.  Lihapata odottelee tekijäänsä.

Ihanaa viikonloppua!

12 kommenttia

 1. Näyttää kyllä upealta ♥ Miksihän tuota kärryä ei tosiaan ole tehty valkoisena ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Samaa ihmettelen itsekin, aika oudot värit. Itse ostin sen kellertävän, oli helpoin maalata :)

   Poista
 2. Hienolta näyttää kärry valkoisena! Kelpaisi tännekin:)
  Miehillä kestää tovi ennenkuin oppivat uusille tavoille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Juu, sen olen huomannut monta kertaa, että uuden tavan oppiminen kestää. Mutta kun on vaan sitkeä, niin kyllä ne oppii :)

   Poista
 3. Meillä on tuo sama kärry vihreänä ja olen siihen aika kyllästynyt. Taidanpa tehdä saman kuin sinä. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Onneksi suihkemaalaaminen on superhelppoa ja nopeaa.

   Poista
 4. Tuostahan tuli todella kiva lisä keittiöönne. Tuollainen olisi tarpeen, jotta saisi kahvinkeittimen siihen ja vielä kun saisi sen kärrättyä hitsinhuiteen päiväksi ja ottaisi aina vain aamusella esiin, niin silloin se sopisi meillekin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutaisi meilläkin melkein kärrätä aamun jälkeen pois :) No nyt nököttää tuossa ja tykkään kyllä hyllystä noin muuten kovasti :)

   Poista
 5. Keittiössä ei ole koskaan liikaa laskutilaa. Näppärä tuollainen säilytysvaunu, sinnehän mahtuu ihan hurjan paljon tavaraa. Miehet on hitaita oppimaan, siirrä vaan sitkeästi kahvinkeitin vaunuun, kyllä sun ukkokulta varmasti oppii vielä uusille tavoille :D

  VastaaPoista
 6. Mä olenkin sitkeä, jos jotain päätän. Tuo vaunu on kyllä kiva. Olen ostanut 2 tarjoiluvaunua nyt lähiaikoina ja kumpaakin ajattelin ensin mökille, saas nähdä joutavatko ja pitääkö ostaa kolmas :)

  VastaaPoista
 7. Siitä tuli hieno :) Spraymaalilla pelastaa monesta sisustuspulmasta! Teillä on kaunis keittiö, raikas ja iätön

  VastaaPoista