Blogisynttäreillä


Ihana
Peace & Stylen Ansku juhli bloginsa 5-vuotissynttäreitä.  Ansku itse viettää terveellistä elämää ja hän halusi jakaa muillekin hieman inspiraatiota.
Juhlat järjestettiin luonnonkosmettiika Jolien kivijalkamyymälässä. Jolien luonnonkosmetiikan valikoimissa laadukkaita ihonhoitotuotteita sekä meikkejä. Itsellinen uusi tuttavuus. Mutta muutamaa tuotetta olen nyt kokeillut ja hyviltä tuntuvat. Päivän aikana huulibaari oli avoinna. Minunkin huuleni saivat kesäisen sävyn.
Pöytä oli katettu täydellisellä minttusuklaa raakakakulla, suklaalla, pähkinöillä, mehuilla.  Raakakakkuja on kyllä aivan pakko itsekin nyt kokeilla.
 Mehulinko oli myös käytettävissä ja terveelliset juomat valmistuivat näppärästi.

Kaiken kruunasi  Karita Tykkä, joka jakoi meillä omia ajatuksiaan raakaruuasta ja terveellisistä elämäntavoista. Sekä  Superlemon tuotteista. Ajatuksista ehkä tärkein oli, että jokainen keho on erilainen. Kehoaan pitää kuunnella ja mennä sen mukaan. Olin juuri ostanut Karitan uuden kirjan Hyvää Huomenta ja aloittelemassa omia raakaruokakokeilujani.
Karitan omat kokemukset olivat ihanan inspiroivia.


Kuvat ovat valokuvaaja  Salla VesanJa vielä yksi kuva, joka löytyi omasta kamerastani. Anskulle kaunis kiitos vielä inspiraatiosta ja kivoista juhlista!
Hyvää ja terveellistä viikon alkua!9 kommenttia

 1. Kiitos sulle!! <3 <3 <3 Ja hei onpa kiva kuva meistä :)

  Nähdään taas! Halaus!

  VastaaPoista
 2. Hienot ovat olleet pirskeet ja varmasti kiva saada ensikädentietoa raakaruokajutuista. Olisi kiva jotain kakkua kokeilla, mutta kun pohjat ovat ainatäynnä pähkinää ja olen sille allerginen. Siihen on mun innostus lopahtanut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, opa harmi tuo pähkinäallergia. Olisko jotain muita raakaruokaherkkuja, joita voisi kokeilla.

   Poista
  2. http://jolie.fi/ravinto/jolien-kaamoskestit-pahkinaton-tuplasuklaa-vadelmakakku-3/

   Poista
 3. Kivaa kun löysin blogiisi, hyppään matkaan! Oli kivaa löytää uusia blogeja tuolta tapahtuman kautta ja itse iltapäiväkin oli huippukiva! :)

  VastaaPoista
 4. On ollut kiva törmätä kevään mittaan parissa blogitilaisuudessa! Toivottavasti nähdään taas, olisi kiva päästä saman pöydän äärelle juttelemaan. Iloa viikkoosi! Synttärit olivat niin ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toivotaan että päästään paremmalla ajalla vielä juttelemaan. Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista