Vihdoin terasille!

Lupailin näyttää Ikean ostoksiani, kunhan aurinko paistaa.Ja nythän se paistaa! Kuvassa siis Ikean Nipprig-malliston aurinkotuoli. Ensimmäiset fiilistelyt kahvin kera terassilla.
 Sen jälkeen katettiin pöytä. Ihana esiteini, 12 v toivoi tänään ruuaksi avokadopastaa. Se sopi hienosti minulle, nopeampaa ruokaa tuskin on. Varsinkin kun meidän oma hovikokki on mökillä remonttihommissa. Ja jos ei ruuan valmistuksessa mene kauan, niin kattaus pitää tehdä kunnolla. Onhan ekat terassiruokailut aika juhlaa.Kaikki astiat on Living and Roomin mallistosta. Valkoinen tarjoiluastia on muuten ihan huippukaunis ja sopii niin moneen  tarkoitukseen. 

Pitkän harmaan kauden jälkeen tämä terassielämä ja lämpö tuntuu ihan ekstrahienolta!

Ihanaa viikonlopun alkua.
8 kommenttia

 1. Kaunista ja tässähän jo säikähtää, että onko jo kesä?! Tänään olikin välillä aurinkoa ja sitten alkoi kova tuuli. Mutta ihana kun joku on jo noin pitkällä. Mä en ole ennättänyt mihinkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää heti ottaa kaikki irti jos vähän paistaa :) Ja onneksi tuuli ei tuntunut lasiterassin sisällä. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Oi, tuo teidän terassi näyttää niin kutsuvalta! Ihanat lepotuoli, ihanat astiat, ihanaa kaikki <3

  Upeaa äitienpäiväviikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Heippa! Oli todella mukava tavata lauantaina! Ja aivan ihania kuvia täältä blogistasi löytyi! Vaikka puhuitkin, että et ole niin kuvaamiseen perhehtynyt, olet varmasti sitten luonnonlahjakkuus :-)

  Täytyy jäädä seurailemaan ja ammentamaan sisustusinspiraatiota!

  VastaaPoista
 4. Kiitos<3.Oli aivan ihana tutustua ja juttua olisi varmaan riittänyt enemmänkin :-D. Ja tervetuloa inspiroitumaan sisustuksesta. Itse voin käväistå insporoitumassa kauneudesta :-D

  VastaaPoista