Uudet hiukset

Pipokausi loppuu kohta ja aika katsastaa tukkatilanne. Itse olin jostain syystä  jättänyt hiukset täysin huomioimatta. Antanut kasvaa sen vähän mitä päästä löytyi. Tähän on ehkä eniten vaikuttanut ponnarin helppous. Mökillä ei tarvinnut miettiä hiuksia lainkaan. Samoin Espanjassa sen on huippuhelppo. Mutta onko 40+  rouvalle hiirenhäntämäinen ponnari tyylikäs? No suoraan sanottuna, tuskin. Oli miten helppo tahansa. Joten onnekseni sain kutsun Schwarzkopf Professional Akatemiaan ja uudistuneen OSIS+ sarjan lanseeraukseen.  

Oletteko muuten huomannet pirtsakan sävyisiä hiuksia ihmisillä nykyään. Jos olette, johtuu se siitä että sen trendikästä juuri nyt. Kuvassa mallia näyttää tilaisuudessa esiintynyt Jennie Storbacka.Tilaisuuden yhteydessä sain mahdollisuuden varata  itselleni  kampaamoajan Schwarzkopf Professionalille.

Meni FAB Kauneusstudio Kristan käsittelyyn avoimin mielin, vapaat kädet -tyylillä. Jos tulee pinkkiä niin tulkoon. Mutta Krista taisi kuitenkin lukea minua hyvin ja väri pidettiin huomattavasti maltillisempana. Ennen värikäsittelyä sain ihan ensimmäistä kertaa  hiuksiini Fiberflex-käsittelyn.  Sävyjä laitettiin kahta, hieman vaaleaa elävyyttä tuomaan ja toinen omien hiusten lähellä olevaa sävyä. Huonokuntoiset hiukset lyhenivät huomattavasti ja ponnari on nyt historiaa.
Seuraava vaihe olikin mielenkiintoinen. Nimittäin suoristusraudan ja kaikkien aineiden käyttö. Yritin imeä itseen mahdollisimman paljon tietoa. Suoristusraudaksi Krista suositteli ammattilaisten käytössä olevaa Ghd-merkkiä.  Alla olevassa kuvassa tuotteet joilla kampaus tehtiin.Ja lopputulos näytti tältä.

Aika kivat, eikö? Ja jos joku teistä ihanista lukijoista huomaa minun taantuvan taas liuhuponnariin, niin voi hyvin asiasta huomauttaa.

Yhteistyössä  Schwarzkopf Professionalin kanssa.


23 kommenttia

 1. Nämä sun hiukset on niin upeat. Olet oikea kaunotar.

  VastaaPoista
 2. Omaan tyyliin on niin helppo taantua, koska se on kotoisa ja turvallinen. <3 Nuo hiukset sopii täydellisesti ja ovat todella naiselliset ja ajattoman tyylikkäät. Kiharoilla saa kivasti erilaista ulottuvuutta.


  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun oppisi tekemään samanlaiset kiharat. Ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 3. Upea!
  Minäkin sorrun ponnariin ja sitten kun käyn kampaajalla, päätän että ei enää ponnaria. Jonkun aikaa menee että ponnari on unohdettu, mutta sitten taas siirrytään tuttuun ja turvalliseen kampaukseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Juuri noin se menee. Mutta nyt lupasin itselleni ylläpitää jonkinlaista mallia :)

   Poista
 4. Ihana uusi look - keväinen ja pukee sinua :)

  VastaaPoista
 5. Ihana! Voi kun oppisi käyttämään suoristusrautaa kiharoiden tekoon!

  VastaaPoista
 6. Vau, miten kaunis uusi look ja upea kiilto hiuksissasi! Suoristusraudalla saa ihania kiharoita - kun vain osaisi...

  VastaaPoista
 7. Vau, miten kaunis uusi look ja upea kiilto hiuksissasi! Suoristusraudalla saa ihania kiharoita - kun vain osaisi...

  VastaaPoista
 8. Upea tuo sun uusi look! Hiuksesi näyttävät niin tuuheilta ja
  kiiltäviltä! Voi kunpa oppisi itsekin väkertämään noin
  kauniita kampauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitava kampaaja saa ihmeitä aikaan. Koska mulla ei todellakaan ole tuuheat hiukset :)

   Poista
 9. Tätä olen jo sinulle ylistänyt, mutta one more time! Upea! Kiva, kun sit sitä kiharaa, josta haaveilit:) Nyt vain väkertämään kiharoita, kyllä se siitä suttaantuu!
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siis vielä kerran. Ja näistähän tosiaan on ollut puhetta :)

   Poista
 10. Upea kampaus! Ja upea väri. Ja minusta tuo suorakin tukka näyttää tosi hyvältä. Pituus on juuri sopiva. Kiharoilla tai ilman - kauniit, kiiltävät ovat hiukset.
  Hyvää viikonloppua ja ihanaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 11. Todella upeat hiukset! Kyllä sopii sinulle ihan täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Kyllä mä niin viihdyn näissä lyhyemmissä :)

   Poista