IdHAIR Mé tuotesarja ja alekoodi

Keväällä pääsin tutustumaan IdHairin uuteen Mé -tuotesarjaan. Samalla inspiroiduimme kevään hiustrendeistä.

Kolme taitavaa ammattilaista loihti hiuksiin hetkessä kauniita kampauksia. 
Hiustrendeinä nähtiin ylipitkää polkkaa suoristusraudalla kiharrettuna, sormikiharoita ja solmuja. Shokkiväreja sekä hempeämpää sävyä. Raitoja ja koko pään väriä.  
Muotoilutuotteina käytettiin tietysti Mé  -tuotesarjaa. 





Pitkien hiusten alta voikin paljastua pieni yllätys.




Olen nyt teistaillut tuotteita ja tykkään. Oma suosikkini on lämpösuoja Heat Defender ja Fiber Mousse. Sormikiharat, ne niin helposti ammattilaiselta syntyvät, pitää vielä kokeilla Beach Stylerin kanssa.




Mé -tuotesarjaan kuuluu yhteensä 11 tuotetta. Ja mikä parasta, nämä ovat erittäin kohtuuhintaisia. Kaikki ovat  14.90 e.
Sarja sisältää toimivia klassikkotuotteita sekä uudenlaisia kombinaaioita, joissa yhdistellään muotoilutuotteiden paraat puolet. Esimerksi kuitumuotovaahdon koostumus on todellakin kuitumainen.

Tuotteet löydät kampaamoista sekä  IdHAIRin verkkokaupasta. Koodilla CASA25  ihanat lukijani saavat 25 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 30.6. asti ja toimii myös ilman kirjautumista kauppaan.

Itse ajattelin päivittää kerralla kaikki kesän shampoot ja muotoilutuotteet niin kotiin kuin mökillekin. Ja taidanpa viedä niitä myös matkalaukussa Espanjaan. 

Käykää ihmeessä klikkailemassa itsellenne ihanat ja tyylikkäät Mé -sarjan tuotteet. Ja löytyyhän sieltä toki muutkin huippubrändit, kuten Morocconoil.

Aurinkoista viikonloppua! 




yhteistyössä IdHAIR Finland


4 kommenttia

  1. Ai että mä tykkään noista mustista tuotepakkauksista!
    Shampoopullostakin voi olla silmäniloa!
    Mahtaako tuossa tuotesarjassa olla hajusteettomia tuotteita?
    Olen tuoksuilla allerginen.

    Kaunista viikonvaihdetta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniit tuotepakkaukset on kyllä plussaa. Mutta kyseisissä tuotteissa on kyllä tuoksu mukana. Onpa harmillinen tuo sinun tuoksuallergia. Aurinkoista loppuviikkoa <3

      Poista
  2. Tuo Fiber muotovaahto on mun ehdoton suosikki. Saan puristelemalla sillä laineille hiukseni, vaikka muuten hiukseni ovatkin ihan piikkisuorat.
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muotovaahto on kyllä ihan huippu tuttavuus :). Aurinkoista loppuviikkoa <3

      Poista