Viikkojen varrella tapahtunutta

Loman jälkeinen arki alkoi. Huh, mikä pyykkivuori voi ilmaantua, muutaman viikon aikana.  Mutta mitä kaikkea muuta. Ainakin maalaamista, paljon. 

Pitkään suunnittelemani seinän maalaus alkoi vihdoin vauhdikkaasti yhtenä päivänä, tai oikeastaan kahtena. Oli otettava pieni lepotauko. Ostin kaikki maalaustarvikkeet Clas Ohlsonilta. Myös maaliin. Väriltään pure white. Menekkiä ja tarvetta sen enempää miettimättä. Mutta osui ihan nappiin. Maalia jäi vielä tarvittaessa paikkamaalaukseen. Ajattelin ensin katsoa, kuinka monta viikkoa menee, kun mieheni huomaa. Mutta en malttanut, vaan kerroin ylpeänä suorituksestani. Seinä aiheuttaa kuulemma migreenin, kun on niin valkoinen.  Mutta pääasia, että vaimo tykkää. Ja kovasti tykkäänkin.Olen tilannut tarvittavia sisustusjuttuja sohvan yläpuolelle. Osa on jo saapunut.  Yksi niistä on ihana la rose mur -juliste.Matonkin löysin aivan yllättäin kaupunkikierroksella, kun poikkesin sisustusliike Nougatiin. Matto on merkiltä Snowdrops Copenhagen. Ihan muutaman minuutin jouduin miettimään kuljetusongelmaa. Mutta en vaan  voinut jättää mattoa kauppaan.
Joten sieltä matkani  jatkui matto isoon mustaan jätesäkkiin käärittynä lopulliseen määränpäähäni Dotsin fashion week evening party -tapahtumaan.
Dotsissa pääsin maistelemaan aivan ihania Leipomo Keisarin smoothiekakkuja ja fiilistelemään kevään muotia ja sisustusta. 
Tuo viehättävä kimono olisi kiva lisä vaatekaappiin.


Vappu vietettiin mökillä, maalatessa tietenkin. Mökki oli yllättävän hyvässä kunnossa talven jäljiltä. Siihen ehkä eniten vaikuttanut asia oli syksyllä asennettu ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumpun lämpöä voi säädellä puhelimella. Ja miten ylellistä onkaan saapua lämpimään mökkiin.

Ja ilmojen lämmetessä työn määrä lisääntyy myös kodissa. On terassin ja pihan siivousta. Ulkokalusteiden huoltoa, kukkien istutusta. Mietin joka kevät, että onkohan tässä mitään järkeä. Mutta onneksi ahdistus helpottaa kevään edetessä.
Näin siis on vierähtänyt muutama viikko. Tavallisesti ja arkisesti. Mutta arkisen ihanasti.

Nyt nautitaan vapaista ja auringon lämmöstä!


10 kommenttia

 1. Kaunista! Ihan mahtava tuo heppakuva. Isosta terassista tykkään, se vaan on paljain jaloin kivempaa kuin märkä aamukasteinen nurmikko. Ihana mökki teillä, huippujuttu. Aurinkoisia päiviä Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Mökkeily on kyllä ihan parasta. Ja totta, terassin täytyy olla iso, että mahtuu kaikki toiminnot sinne. Onneksi tajuttiin se, kun terassia aikoinaan tehtiin kotiin :)

   Poista
 2. Valkoinen seinä näyttää hyvältä! Ihan tuo nahkainen lepakkotuoli. Ihana mökki teillä :) Mökki ois niin kiva! Ihania herkkuja maistelitte tapahtumassa :) Nam, nam :) Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Valkoinen on vaan niin raikas tausta kaikelle muulle. Me ollaan aika uusa mökkeilijöitä mutta voisin viettää siellä aikaa kuukausitolkulla :).

   Poista
 3. Arki on kyllä ihan parasta. Ihania juttuja on sinunkin arkipäiviin kertynyt.
  Upeaa ja aurinkoista torstai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just niin. Sinulle myös aurinkoista viikonloppua <3

   Poista
 4. Ihana raikkaalta näyttä tuo valkoinen seinä. Kuulostaa myös niin mun miehen lauseelta, että pääasia, että vaimo on tyytyväinen! Onko niillä jossain salainen opas, mistä napata oikeat lauseet! Maalaaminen on työlästä, mutta lopputulos aina palkitsee!
  Kivan matonkin olet löytänyt ja tiedän tunteen, olen myös itse joskus kaupungin läpi raahannut mattoa pussissa:D
  Terassin ja partsin pesut on tehty ja huh, ikkunanpesut jäljellä. Ainainen riesa, eikö!
  Tiistaina varmaan nähdäään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ikkunoiden pesut, sekin vielä :) Tiistaina nähdään. Kiva, johan tässä on vierähtänyt muutama viikko :)

   Poista
 5. Niin kaunista! Ja miten ihana mökki. Aurinkoa viikkoosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Samoin sinulle, aurinkoista loppuviikkoa <3

   Poista