Silmälasit reseptillä ja ilman


Olin jo nuorena halunnut silmälasit. Vaikea sanoa miksi. Mutta näköni oli tähän liian hyvä pitkälle aiukuiskään asti. Kunnes se sitten tapahtui, en nähnyt enää lähelle. Ensin keräilin itselleni "tiimarilaseja". Niitä oli ainakin kymmenen. Mökillä, Espanjassa, autossa, työpaikalla.  Tarkistin vielä ohimennen silmälääkäriltä, olisiko haitaksi silmilleni, jos käytän niitä. Ei kuulemma ollut.

Mutta jossain vaiheessa turhamaisuus alkoi nostaa päätään ja halusin oikeasti kauniit lasit. Tyylikkäät ja kasvojeni muotoon sopivat.  Monien kokeilujen jälkeen löysin Heritage-merkin Swarovski kristalleilla koristellut kehykset. Lasit ovat kaksiteholasit, joihin totutteleminen vei hieman aikaa. Mutta helpottaa työssä, kun voi katsoa samoilla laseilla myös kauas.

Käytin laseja muutamia kuukausia. Ja mitä sitten kävikään. Tutustuin ranskalaiseen SeeConceptiin ja heidän tyylikkäisiin lukulaseihin ja olin heti myyty. Enkä ainoastaan laseihin vaan myös siihen fiilikseen, että kasvot näyttävät taas hieman erilaisilta. Vaihtelu virkistää. Ja mikä parasta hinta ei ole päätä huimaava.

Oma vaihtelunhaluni ei siis rajoitu pelkästään sisustamiseen. 

Onko muita vaihtelunhaluisia?23 kommenttia

 1. Olet löytänyt tosi kivat lasit. :) Minullakin on kahdet silmälasit; toiset värikkäät ja toiset ruskeansävyiset. Rentouttavaa sunnuntaita sinulle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Eikö olekin kiva vaihdella vähän tyyliä :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää lasit sinulla. Itse olen vielä tuolla Tiger lasien maailmassa, mutta kyllä tässä varmaan pitää kohta luovuttaa ja hakea ne kunnon lasit itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. No onneksi niillä tigerinkin laseilla tosiaan pärjää. Ja hyvä puoli niissä, että voi ostaa niin monet kun haluaa:)

   Poista
 3. Hienoja molemmat ja sopii kasvoihisi täydellisesti. Toisten ostohetkeä osittain päässytkin todistamaan. Ihanaa päivää Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä oli, uskalsin ostaa kun oli niin pätevät makutuomarit <3

   Poista
 4. Tyylikkäitä laseja, sopii sinulle hyvin <3 Minulla ei ole kuin lukulasit käytössä, pitäisi varmasti ostaa toiset, kun kadotan aina nuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Hyvin olet pärjännyt jos vain yhdet lukulasit. Kun mulla tosiaan aina kadoksissa :)

   Poista
 5. Tyylikkäät lasit. Minustakin on kiva käyttää toisinaan laseja. Sitetn joku päivä tuntuue ttei millään viitsisi roikottaa niitä nenällään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Onhan niistä vähän vaivaa. Onneksi voi vielä olla ilman laseja, jos ei tarvitse lukea mitään.

   Poista
 6. Voi minullakin on lasit ja minä vihaan niitä. Johtuisko se siitä että minusta ne on rumat. Mutta kun kaikki lasit on mulla rumat. Huoh.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua raukkaa. Ihan varmasti sinullekin löytyy jostain kauniit :)

   Poista
 7. Silmälasi-intoilija täällä! Jos olisi mahdollista niin minulla olisi lukuisat pokat eri tyyleihin ja tarpeisiin. Täydellisten metsästys jatkuu. Pitäisi käydä silmälääkärilläkin. Kivat on nuo See concept -kehykset! Terkuin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan,että täydelliset tulevat vastaan :) Itse tykkään tosi paljon noista Seeconceptin laseista. Niitä voisi olla useamatkin,kun ovat edulliset. Ja piristää kummasti,kun voi vähän vaihdella.

   Poista
 8. Tosi hyvin sopivat molemmat. Itsekin ostin juurikin mustat kehykset vuoden vaihteessa ja parisen viikkoa sitten uudet aurinkolasit vahvuuksilla. Saas nähdä koska nuo kaksitehot tulee hankintalistalle, kun rupeaa olemaan jo vähän vaikeuksia nähdä samoilla laseilla lähelle, mutta vielä en anna periksi :) Mukavaa viikkoa ja toivottavasti teillä meni pe loppuilta mukavasti jalkapallon parissa. Oli mukava taas nähdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva nähdä! Jouduttiin vähän jännittämään veikkaustakin :) Mulla kaksiteholasit on vain siis lukulasit, ylhäällä ei ole mitään vahvuuksia. Mutta helpottaa, kun näkee lukulaseillakin kauas.

   Poista
 9. Sinulle kyllä sopii nuo lasit, molemmat:) Mä en tykkää laseista ollenkaan ja miellelläni leikkauttaisin silmäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Oikein piti miettiä, olenko laseissa sinua nähnytkään koskaan :)

   Poista
 10. Minusta sulle sopii noi molemmat lasit. Mulla on luku lasit, joita en laittais mistään nimestä ihmisten ilmoille.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 11. Tyylikkäät lasit!Mulle tuli allergiaa omista uusista kehyksistä kasvoihin,nyt pitäisi saada uudet takuuseen.En vielä löytänyt mieluisia kehyksiä...Mutta niitä on mahdollista odotella ja hankkia kun mieluiset löytyy.

  VastaaPoista
 12. Tyylikkäät lasit!Mulle tuli allergiaa omista uusista kehyksistä kasvoihin,nyt pitäisi saada uudet takuuseen.En vielä löytänyt mieluisia kehyksiä...Mutta niitä on mahdollista odotella ja hankkia kun mieluiset löytyy.

  VastaaPoista
 13. Sinulla taitaa olla moniteholasit kaksitehojen sijaan? Millaiset vahvuudet sinulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, vaikea kysymys. Ensimmäiset lasit enkä ihan perillä vielä näistä vahvuuksista. Alhaalla siis alue, millä näen lähelle ja ylhäällä käsittääkseni ei mitään tehoja. Anteeksi huono vastaus :)

   Poista