Joulukuun eka

Joulukuun ensimmäinen päivä, joten täytyy uskoa, että joulu tulee. Ja laittaa lasten iloksi kotia hieman jouluisemman näköiseksi. Ostamani hyasintit ja amaryllikset  eivät vielä ole auenneet. Mutta ostin lisäksi ison nipun eukalyptuksen oksia, jotka laitoin vanhaan pulloon. Lisäksi laitoin siihen aiemmin Espanjasta hankkimani käpyoksan.


Nyt täytyy lähteä etsimään varastosta pussijoulukalenteria. Sellaista, johon laitetaan joka päivä joku juttu. Tiedättehän? Jos jollain teistä vielä harkinnassa tämän kaltainen kalenteri, kehoitan harkitsemaan tarkkaan. Koska aina tonttu ei vaan muista. Ja joskus heräilee keskellä yötä, kun sattuu muistamaan...

Ihanaa joulukuun alkua!9 kommenttia

 1. Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää sinulle Sari <3

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja herkkää ja ihanaa!
  Ja kyllä muistan ajat kun Tipsun pussiin laittelin yllätyksiä ja jestas kun välillä unohdin, niin yöllä ne piti sinne lähteä laittamaan paketteja pussiin. Kivaa kuitenkin ja tytöt muistaa lämmöllä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Noh, eka jäi kokonaan väliin, toinen hoidettu. Nyt mietin kuumeisesti, mistä kolmanteen. Kun sattui unohtumaan :)

   Poista
 3. Onpa teillä kaunista! Ja niin modernia joulutunnelmaa! Tykkään!
  Mukavaa joulunodotusta <3

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Niin ja niin tuttua tuo, että oho, taas taisi unohtua niiden lahjojen laittamiset sinne kalenteriin. Meillä tonttu onkin sitten välillä tuonut niitä sitten ihan jonnekin muualle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Juu, huoh. Mutta lapsille se on perinne ja tärkeä. Ja mitäpä ei tekisi lasten eteen jouluna :)

   Poista
 5. Oi kuinka kaunista teillä on <3

  VastaaPoista