Ruokapöydän tuolit


Syksyn on sitä aikaa, kun haluaa kutsua ystäviä kotiin ja nauttia pitkistä illallisista.
Olohuoneen pöydän ääressä on aiemmin ollut kolme Kartellin masters-tuolia ja yksi  Eamesin DAR -tuoli. Mastersit ovat kauniit, mutta aivan toivottoman huonot istua. Eivät siis sovellu parhaiten niihin pitkiin illallisiin. Joten halusin  muutosta tähän.

Ostin masters-tuolin tilalle toisen DAR-tuolin. Tuoli on mukava ja istuinkorkeus on juuri sopiva vanhaan retropöytään. Tähän vanhaan pöytään kuuluu myös jatkopala, joten hieman isompikin ystäväporukka mahtuu pöydän ääreen.

 Lisäksi siirsin keittiössä olleen Olympiastadionin vanhan kunnia-aition tuolin pöydän ääreen.  Mieheni on ostanut tuolin Olympiastadionin remontin yhteydessä.
Hän on muuten aivan varma, että tuoli on mittaamattoman arvokas. Samoin kuin hänen sieltä ostama rikkinäinen Kukkapuron tuoli, heh. Itse en ole ollenkaan vakuuttunut tästä. Mutta  arvokas tai ei, niin tuolilla on ainakin historia. Ties ketä suurmiehiä siinä on aikoinaan istunut. Siinä on myös mukava istua, niin kuin kunnia-aition tuolissa kuuluukin olla.
Joten nyt vaan menun suunnitteluun ja ystäviä kutsumaan...

Kivaa loppuviikkoa!

6 kommenttia

 1. Ruokapöydän tuoleja on vaikea hankkia, koska luvattoman monissa on niin hankala istua. Meilläkin on projekti ollut 'päällä' ties kuinka kauan. Teillä on kiva tuolivalikoima!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Aika haastavaa on tosiaan valita täydelliset tuolit. Ja toisaalta tuoleja on niin paljon ja haluaisi niin monia :)

   Poista
 2. Minulla on myös ongelma tuolien suhteen. Rakastan penkki tuossa pöydän kanssa, mutta kun kovasti haluaisin kuitenkin erilliset tuolit...ehkä tätä pitää vielä sulatella.
  Ihanat tuolit teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi <3. Näyttää siis siltä, että en ole ainoa tuoliongelmieni kanssa. Niitä kannattaakin harkita tarkoin, kun ei voi ihan joka viikko olla vaihtamassa :) Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista
 3. Kivat tuolit ja kauniit kuvat!Hyvää marraskuun alkua🌼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3. Samoin sinulle, toivotaan paljon aurinkoisia päiviä :)

   Poista