Maaliostoksilla Byggmaxissa


Yhteistyössä Byggmax

Helsingin Tammistoon menevät tiet olivat viime viikonloppuna täynnä joululahjaostoksilla parveilevia autoilijoita. Siellä jonotin minäkin mieheni kanssa, mutta tarkoitus oli toisenlainen. Suunnitelmissa oli kodin pieni pintaremontti. Kyllä vain, joulunalusviikko on ihan hyvä ajankohta miettiä remonttia, ruuhkaisista teistä huolimatta.
Byggmax mielletään varmaan usein jurojen suomalaisten remonttimiesten luottokaupaksi. Mutta kyllä siellä näemmä voi asioida keski-ikäinen sisustuksesta kiinnostunut nainenkin.

Minulla oli suunitelmissa sisäseinien maalaus ja Byggmaxin valikoimasta löytyi tähän sopiva vaihtoehto. Suomalaisen maalinvalmistaja Ilveksen tuotteet ovat näet sekä laadukkaita että edullisia.


Maalin voi sävyttää kaikkien valmistajien koodeilla. Jos asiakkaan sävyä ei jostain syystä liikkeen koneesta löydy, Byggmaxilla on käytössä Ilves-maalien "kuuma linja". Soitto sinne ja ongelma ratkeaa. Näin kävi myös meille. Vaikka oli lauantai-iltapäivä ja sulkemisaikakin käsillä, koodi selvisi ja oikeansävyinen maali saatiin purkkiin. Hienoa palvelua.
Olohuoneemme ja keittiömme tehosteseinien sävy vaihtuu vuodenvaihteessa vaalean harmaaksi. Tämä värisävy syntyi valkoisesta perusväristä kolmen pienen erivärisen sävytystipan ja sekoittajan myötä. Sävytykseen käytettiin mustaa, keltaista ja punaista - hieman erikoinen yhdistelmä näin nopeasti ajateltuna. Punaista tuli tosin suhteessa muihin vain hyvin niukasti. Mutta lopputulos oli joka tapauksessa toivottu täydellinen vaaleanharmaa.

Mukaan lähti luonnollisesti vielä telat ja nippu oheistarvikkeita. Koko homma oli hoidettu kymmenessä minuutissa, joten menomatkan ruuhkatkin tuli sitä myöten kuitattua. Ja ainiin, kirsikkana kakun päälle ostimme vielä edullisen ja kauniin joulukuusen.   Palaan asiaan, kun maalausurakka on valmis. Sitä odotellessa - hyvää joulun aikaa kaikille!
2 kommenttia

 1. Ilves maalit on todella hyviä ja laadukkaita. Kiva nähdä millainen muutos seiniin tulee!
  Mukavaa tiistaita Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä onkin aivan uusi tuttavuus minulle :). Kiva päästä vähän muuttamaan ilmettä, vaikkakin aika maltillisesti. Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista