Pakkasta ja lumipyryä

Vaikka en ole varsinaisesti talvi-ihminen enkä rakasta lumisadetta, niin kyllä tammikuussa kuuluu olla pyryä ja pakkasta. Niin, että joutuu hieman naama irveessä ulkona kulkemaan.
Tällä viikolla olikin muutamia sellaisia päivä. 

Tässä viikkoni kuvin. Ja niin kun usein kuvissani, pääosassa ovat kukat, koirat, hevoset ja luonto.

Viikon kukkina on ollut paljon tulppaaneja ja kimppu kruunuvuokkoja.Pienen keramiikkamaljakon tuoin matkamuistona Murciasta ja alemman kuvan maljakon ostin Espanjasta Zara Homesta. Tarkoitus oli jättää se Casa Mimiin, mutta jostain syystä ne aina kulkeutuvat meille Suomeen. Ja taas seuraavalla kerralla joudun ostamaanAlkuviikon lumipyryssä  kuvasin hevosia. Ja opin, ettei sankassa lumisateessa todellakaan ole helppo kuvata. Kamera yrittää epätoivoisesti etsiä putoavista lumihiutaleista tarkkennusta. Ja lopputulos on epäselvä. Mutta ei se mitään. Kuvissa on kuitenkin oma tunnelmansa.

Viikkoon mahtui myös  aamulenkki koiran kanssa purevassa pakkasessa, auringon juuri noustessa mereltä.Eli todistettavasti talvi käväisi hetken Helsingissäkin. Ja kaikesta hankaluudesta huolimatta odotellaan, että se tulisi vielä uudelleen.
8 kommenttia

 1. Nuo hevoskuvat ovat todella hyviä! Mukavaa vaaliviikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Siis aivan upeita kuvia. Heppakuvat on ihania <3
  Mukavaa viikonloppua Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi <3. Ei ei noista ihanuuksista voi muuta saada. Ihaa viikonloppua <3

   Poista
 3. On kauniita kuvia ja ihania lemmikkejä sulla.Maljakot ovat kivoja siitä,että niillä saa helposti vaihdettua ilmettä pöydällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Maljakot on jonkinlainen intohimo selkeästi ja tosiaan niillä saa helposti muutettua ilmettä :) Ja nuo lemmikit, olen niin onnellinen, että minulla on tuollaisia ihanuuksia :) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 4. Oi mitä kukkia ja kauniita maljakoita. Ikuisen heppatytön katse naulitui kuitenkin eniten hevostelukuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat ja maljakot on kyllä ihania arjen iloja :) Noi karvapallerot on niin ihania, niitä voisi kuvailla koko ajan :) Ihanaa viikkoa <3

   Poista