Uudistunut Sokos Hotelli Presidentti

yhteistyössä Original Sokos Hotelli Presidentti

Pienillä asioilla voi tehdä elämästään hieman ylellisempää. Viime viikonloppuna minulla oli juhlat keskustassa. Aina ei yöllinen taksimatka houkuta ja silloin on kiva varata hotellihuone ja nauttia pienestä hemmotteluviikonlopusta, vaikka se olisikin omassa kotikaupungissa.
Sokos Hotelli Presidentin sijainti  Helsingin keskustassa Kampissa on erittäin hyvä ja oli muutaman askeleen päässä tulevista juhlista.

Hotelli on saanut uuden tyylikkään ilmeen. Konseptisuunnittelijana on toiminut Paola Suhonen ja Ivana Helsinki.
Huonekerroksissa on viisi erilaista teemamaailmaa. Juhannus, talvimyrsky, hiljaisuus, satumetsä ja sisu. Jokaiseen huoneeseen on tuotu Hotelli Presidentille suunniteltuja sisustuselementtejä. Oma huoneeni oli teemaltaan talvimyrsky ja mikä sopikaan paremmin tammikuuhun. Tosin Hotelli Presidentin talvimyrsky tarkoittia tyylikästä sisustusta ja hyviä unia pehmeiden lakanoiden alla.
Kiitos, sain nukuttua ilman häiriötä. Ja kesällä  saatan kokeilla toisen teeman huonetta. Satumetsä tai juhannus kuullostavat houkuttelevilta.


9 kommenttia

 1. Mulla on vielä lahjakortti käyttämättä, täytyykin tarkistaa mihin asti se on voimassa. Hotelliyöpyminen on hauska, helppo breikki arjesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sitten käyttöön, jos sellainen löytyy :) Hotelliyöpymiset on kyllä aina pientä luksusta :)

   Poista
 2. Apua, minunkin lahjakortti on vielä käyttämättä :) Kiitos kun muistutit. Ottaisin totta kai juhannushuoneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos oli hyötyä. Ja minultakin taitaa löytyä sellainen, pitää muistaa käyttää :)

   Poista
 3. Pakko sanoa, että nyt rouva loistaa ja hehkuu kilpaa upean hotellin kanssa. <3 Uudistettu Pressa on kokematta, mutta ennen uudistettua on tullut siellä joskus vietettyä miniloma mieheni kanssa.

  Ihanaa uutta viikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana sinä <3. Hotelli oli kyllä ainakin loistelias. Ja minilomat hotellissa on hyvä tapa tehdä elämästä hieman parempaa :) Ihanaa viikkoa, nautitaan hetki lumesta :)

   Poista
 4. Todella tyylikkäitä kuvia pressan hotellista ja todellakin yhdyn Tiian sanoihin, että hehkut:) Mulla on vielä se kaksi yötä käyttämättä ja yhden käytimme jo kesällä. Eikös vaan ollutkin kiva hotelli yöpymiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva ja ihanasti uusittu. Ja Bistro Manustakin tullut ihan vakkari :). Ja kiitos ihana <3

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista