Makuuhuoneen työpiste

Minulla on ollut pieni tietokoneongelma. Muilla perheenjäsenillä on omat työpöydät,  lapsilla on omat huoneissaan ja työhuoneen pöydän mieheni on vallannut kokonaan. Minä olen seilannut koneeni kanssa  ilman vakituista paikkaa. Ehkä haastavin ongelma on ollut, missä konettani säilytän.
Tästä ongelmasta alkoi pieni muutos makuuhuoneessa. Sisustin makuuhuoneeseen  työpisteen ihan itselleni.Uusi järjestys tehtiin huonekaluja kierrättämällä. Makuuhuoneen lipasto meni tytön huoneeseen, sieltä sain peilin ja työpöytänä toimiva taso oli säilytyksessä autotallissa.


Tämän blogijutun tietysti tein sohvalla, enkä sievästi uuden työpisteen ääressä. Mutta nyt on ainakin paikka, mihin koneeni laskea päivän päätteeksi. Ja lisäksi pieni laatikko johdoille, silmälaseille ja muille pienille tavaroille, jotka minulla on yleensä aina hukassa.
Muutos ei maksanut kuin yhden pienen purkin kalkkimaalia, jolla maalasin peilin kehykset.
Joten jos saattuisin taas kyllästymään tähän, niin huonekalut taas uudelleen kiertoon...13 kommenttia

 1. Ihan parasta sisustelua on se, kun saa valmiiksi kodissa olevilla huonekaluilla ihan uuden lookin huoneeseen. Tosi kiva, että sait itsellesi oman työpisteen ja näyttäähän se huippu hienolta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Joo meillä on varsinainen kierrätyskeskus, tavarat vaihtelee paikkaansa usein :) Ihanaa pakkaspäivää <3

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja tuo huoneesta toiseen kierrättäminen on ihan parasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Ihan parasta eikä maksa mitään. Uuden hankkiminen vaihtelunhaluiselle tulisi aika kalliiksi :) Kivaa talvista päivää!

   Poista
 3. Voi miten kaunis työpiste. Minulla on ihan oma työpöytä ja työhuone, kun kodissa on tyhjiä huoneita lasten muutettua kotoa - mutta ei meillä kyllä noin kaunista ja viihtyisää ole. Ja nojatuolissa minä nytkin läppäriä näpyttele;)
  Ihanaa viikonlopun jatkoa, Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Näinhän se menee, usein sitä konetta näpyttelee jossain ihan muualla kun siellä työhuoneessa. Mutta pääasia, että paikka missä säilyttää :) Meillä ei vielä lähivuosina huoneita tyhjene :)

   Poista
 4. Varmasti toimiva ratkaisu ja nyt sinulla on oma paikka kirjoittaa kunhan vain alat sitä käyttämään😉 mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joskus saatan siihen vielä istahtaa :) Ihanaa pakkaspäivää <3

   Poista
 5. Aivan ihanan näköistä kaikkinensa ja niin kauniisti sopii pieni vaaleanpunainen twist, muuten harmaan ja valkoisen kanssa. <3

  Kaunista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Kyllä vaaleanpunaista pitää aina olla jossain :) Ihanaa pakkaspäivää, upeita maisemia saamme ihailla tänään <3

   Poista
 6. Tuohan on parasta sisustelua, huonekalut kiertoon ja saavat uuden elämän ja merkityksen. Noi vanhat pöydät on kivoja ja ne taipuvat moneen paikkaan. Meilläkin on nyt keittiön tason jatkeena kirppikseltä löytynyt vastaava. Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ihan parasta vaihtelunhaluiselle. Meillä on vierasmaja, josta käyn välillä hakemassa huonekaluja ja mattoja :) Ihanaa pakkaspäivää <3

   Poista
 7. Hienosti sait itsellesi työpisteen tehtyä. Tuo pöytä on ihan omaa luokkaa, tosi hurmaava <3. puhumattakaan tuosta taulusta <3. Peilillä sait varmaan lisää tilantuntua, ei näytä yhtään ahtaalta. Muksaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista