Uudistunut Baltic Princess

yhteistyössä  Silja Line Suomi

Pääsin viikonloppuna testaamaan uudistuneen Silja Linen  Baltic Princess laivan.  Laiva kulkee Turku-Tukholma-reittiä.
Laiva on saanut uuden raikkaan sisustuksen, tyylikkäitä ravintoloita, isommat ostosalueet sekä lapsille isomman Silja Land -leikkimaailman.
Meidän matkan pääosassa taisi olla tällä kertaa herkullinen ruoka.

Majoittuminen oli A premium -hyteissä. Turku-Tukholma-reitillä on huikeat saaristomaisemat ja niitä oli ihana katsella hytin ikkunasta.


Ilta alkoi tutustumallla  uuden ilmeen saaneeseen Grande Buffet -ravintolaan.

Ilta jatkui vielä tyylikkäässä Piano Barissa seurustellen ja sen jälkeen meitä viihdytti Scandinavian Hunks -show. Showsta ei tullut kuvamateriaalia, mutta puhelimeni oli jostain syystä täyttynyt runsaalla videomateriaalilla? Jätetään ne kuitenkin julkaisematta...Vaikka olen muutamia risteilyjä elämäni aikana tehtynyt, niin Baltic Pricess -laivan brunssi oli uusi kokemus. Brunssi tarjoillaan Happy Lobsterissa alkaen klo 10.30. Eli erittäin sopiva aika nauttia myöhäinen aamupala. Brunssi tarjoillaan pöytiin ja siihen kuuluu alkupalojen jälkeen myös lämmin ateria. Brunssin  plussa on  kiireettömyys ja rauhallinen ilmapiiri maisemia katsellen.Tämän jälkeen ohjelmassa oli tapaaminen laivan kapteenin kanssa komentosillalla. Tämän on aina yhtä mielenkiintoinen tapaaminen. Laivaa on uudistettu telakalla sisustuksen lisäksi  myös teknisesti ja tästä kuulimme lisää kapteenilta. Näiden treffien jälkeen tutustuimme shoppailumahdollisuuksiin. Fashion Street on myös uudistunut ja laajentunut. Sinne on saapunut mm. Tommy Hilfiger "shop in ship".


Shoppailun jälkeen tulee tietysti taas nälkä. Seuraavana testivuorossa oli Fastlane-ravintola. Fastlinesta löytyy kahvilatuotteiden lisäksi nopeasti valmistuvia aterioita. Oma valintani oli tällä kertaa kanawokki. Annos oli todella suuri, joten nälkäisenä tästäkään ravintolasta ei tarvitse lähteä.

Täytyy  todeta, että risteily on edelleen ihana tapa ottaa pieni irtiotto arjesta.

Kiitos ihanille matkaseuralaisille ja erityiskiitos Silja Linen  Marikalle ja Nooralle, jotka mahdollistivat tämän ihanan keväisen risteilykokemuksen.


14 kommenttia

 1. Kiitos vaan itsellesi matkaseurasta! Oli kyllä mukava reissu ja upea laiva:) Ruoka hyvää ja kauniisti laitettu esille! Kivaa vaihelua nämä maisemat, kun Turun saaristoa ei niin ole aiemmin tullutkaan laivalta nähtyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin itsellesi. Oli ihana reissu taas. Maisemat olivat kyllä ihan uusia ja kivahan niitä oli katsella samalla kuin nautittiin hyvästä ruuasta <3

   Poista
 2. Onpa kivoja kuvia sinusta!

  Ruoka tosiaan oli pääosassa, sitä oli riittävästi. Varsinkin brunssi oli ihana. Oli kiva syödä hyvin ja katsella ohi lipuvia maisemia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Kyllä, Turusta oli kiva lähteä, oli aivan uusi kokemus minulle. Ruokakuvia kuolaan edelleen, oli niin hyvää :)

   Poista
 3. Kiitos myös täältä matkaseurasta - oli hauskaa reissata, kun oli niin mainio porukka mukana;)
  Ja matka itsessään oli elämys myös tällaiselle, joka on tätä väliä matkannut useammankin kerran. Sääkin suosi ja Turun saaristo näytti parastaan. Ja tänä aamuna haikailin sen brunssin perään - omassa jääkaapissa kun ei kovin kummoisia herkkuja ollut ja siitä kiireettömyydestä nyt ei kannata edes puhua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ihanasta seurasta, oli niin hauskaa. Kaikki meni ihan nappiin ja sää tosiaan suosi, vaikka välillä vähän tuuli tuiverteli :)

   Poista
 4. Ihanan kuuloinen reissu teillä on ollut ja ihan huippu seurassa.
  Aurinkoista viikkoa sinulle Sari ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli ihan huippuseura ja kiva matka. Nauti äitienpäiväviikonlopusta ja auringosta <3

   Poista
 5. Mielettömiä ruokakuvat ja rouva vasta upea on. Ihania kuvia.💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rouva loistaa kun on niin kaunis käsikoru :) Kyllä kaiholla edelleen muistelen noita ihania ruokia ja notkuvia pöytiä :)

   Poista
 6. Ooooh!
  Upea risteily ja näyttääpä laiva hienolta!
  Ihania kuvia sinusta myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Laiva oli kyllä tyylikkäästi uudistettu, kyllä kelpasi seilailla aurinkoisilla aalloilla :)

   Poista
 7. Olipa ihana palata tarinasi myötä uudelleen risteilylle. Meillä oli hauskaa!
  Kauniit kuvat! Ja olet niin upea noissa kuvissa.
  Kiitos ihanasta seurastasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula <3. Oli niin ihana nähdä ja meillä oli niin kivaa. Toivottavasti näitä tulee piakkoin lisää :)

   Poista