Legendaarinen ravintola Kannas

*Yhteistyössä Ravintola Kannas

Vaikka en olekaan syntyperäinen Helsinkiläinen, olen sitä kuitenkin sydämeltäni. Olen aina yhtä innoissani, kun pääsen tutustumaan nykyiseen kotikaupunkiini vielä paremmin. Nyt sain kutsun tutustua legendaariseen Ravintola Kannakseen, joka täyttää huimat 80 vuotta. Merkittävä luku jatkuvasti muuttuvassa ravintolatarjonnassa.

Ravintolan Kannas on saanut inspiraationsa Karjalasta ja ruokalistalta löytyykin perinteisiä suomalaisia ruokia ja juomia.

Perjantai-iltana oli talo täynnä ja tunnelma oli rennon viihtyisä.Kuvista voikin hieman päätellä, ettei nälkäisenä tarvitse Kannaksesta lähteä. Annoskoot ovat todella reiluja. Ja jos maksaa haluaa syödä, niin tämä on ehdottomasti se paikka, johon sitä kannattaa tulla nauttimaan.

Paikasta tulee hyvä fiilis ja tuntee itsensä hieman enemmän helsinkiläiseksi, kun olen päässyt tutustumaan tähän historialliseen ravintolaan.

Ravintoloita tulee ja menee ja sitten on niitä, jotka pysyvät ja kuuluvat Helsinkiin. Kannaksessa vietetystä illasta jää varmasti unohtumattomat muistot.  Kiitos Kannas kivasta illasta ja hyvästä ruuasta!


4 kommenttia

 1. En ole koskaan käynyt ravintola Kannaksessa vaikka kuullutkin siitä pelkkää hyvää.
  Tällaiset perinnepaikat kiinnostavat. Vatsatautisenakin kuvat saivat minut nälkäiseksi. Täytyy käydä kurkkimassa ja testaamassa menu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä testaamassa. Oli kyllä kokoa ja makua annoksissa 😊 Toivottavasti tauti helpottanut, aurinkoista viikkoa ❤️

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Täytyy joskus käydä. Annoskoot näyttävät huikeilta😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä suosittelen. Rento paikka, josta ei näkäisenä tarvitse poistua 😊. Kivaa viikkoa ❤️

   Poista