Syksyn asut

Joskus käy niin, että löydät vaikka mitä ihania vaatteita, vaikka et varsinaisesti olisikaan ostosmatkalla. Näin minulle kävi edellisellä Tallinnan ja Tukholman (juttua täältä klik ja täältä klik ) matkalla. Toisaalta ihanilla ja inspiroivilla seuralaisilla saattaa olla osuutta asiaan. Tallinnan Lindexistä löysin alla olevan satiinihameen.
Satiini on ollut pitkään suosikkilistallani sen keveyden vuoksi. Satiinivaattet eivät vie paljon tilaa ja ne on helppo ottaa matkalle mukaan.
Lindexin Pink Collection


Ihan parasta on se, että ihania vaatteita ostamalla voi olla mukana hyväntekeväisyydessä. Toinen ostokseni oli Lindexin Pink Collection -satiinimekko, jonka myynnistä lahjoitetaan 10 % roosa nauha -keräykseen. Pisteet myös siitä, että tämä on valmistettu Tencel®-modaalista ja on perinteistä modaalia kestävämpi ja ekologisempi vaihtoehto.


 Vyölaukkumuoti


Oletteko lähtenee jo vyölaukkubuumiin mukaan. Minä lähdin, kun löysin
Tukholman Urban Outfitters -liikkeestä (jossa pitää aina vierailla, kun siihen on mahdollisuus) tämän ihanan vihreän vyölaukun. Vyölaukkua on nyt testattu yhden päivän I Love Me -messuilla ja todettu erittäin hyvin toimivaksi. Joten täältä tulee suosistus vyölaukkumuodille.  Koru löytyi Tallinnasta, juttua siitä myöskin aiemmin.
 
Hame NeoNoir
Ja aivan ihanasti sopivat  nämä  Maybellinen ihanat luomiväripaletit, jotka saimme risteilyltä. Samoin ihana Essien kynilakka.

*luomivärit ja kynsilakka saatu

 Elämä yllättää


Joten hameet hulmuamaan syksyllä. Mutta  pieni varoituksen sana, jos  minun laillani  rakastatte satiinisia kietaisuhameita.  Kannattaa aina silloin tällöin kiristellä rusettia. Itselläni oli yllä oleva vekkimekko eilen päällä ja aivan huomaamatta sen nauhat olivat löystyneet. Ja aivan yhtä huomaamatta hame valahti päältäni, lattialle, yleisellä paikalla. Hups.  Elämä yllättää välillä, mutta toisaalta minä ja suuri joukko läheisiäni on saanut siitä erittäin hyvät naurut, joten...

Ihanaa viikonloppua <312 kommenttia

 1. Eikä😅Sullekin sattuu ja tapahtuu. Aivan ihania asuja kaikki. Täällä ostoslistalla tuollainen musta onko se nyt nimeltään vekkihame.

  Ihanaa viikonloppua Sari❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vekkihame juu. Osta ihmeessä kanssa kietaisutyyppinen, sun sattumuksilla käy samalla tavalla kun mulle 😁❤️

   Poista
 2. Aivan upeita asuja. Vyölaukkua olen miettinyt itsellenikin, kun aina ei noita olkalaukkuja jaksaisi mukana kannella.
  Kivaa viikonloppua sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tuo laukku niin kätevä, ihana kun kädet vapaana. Joten vahva suositus. Kivaa viikonloppua ❤️

   Poista
 3. Ihana satiinihame! Voiko olla näin ettei tuota olisi ollenkaan Suomen liikkeissä tai en muista siis nähneeni tuota ihanuutta. Usein muuten silloin kun ei ole ostosmatkalla löytääkin jotan ihan superihanaa.
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla, ettei hametta ole täällä. Ihmettelin itsekin muuten kun niin löysin sieltä kaikkea muutakin ihanaa, jota ei usein tapahdu Suomessa. Eli kannattaa poiketa ulkomailla myös niissä tutuissakin liikkeissä. Ihanaa sunnuntaita ❤️

   Poista
 4. Molemmat hameet on ihania ja voisin hyvin ottaa käyttöön saman tien! Tuon vyölaukun väri miellyttää myös silmää, mutta vielä en ole tähän muotiin lähtenyt mukaan. Edellisellä kerralla vuosia sitten vyölaukku kyllä kuului mun vakkarivarustuksee, mutta nyt on vaatinut vähän enemmän sulattelua :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kyllä vähän sama tuon vyölaukun kanssa. Mutta kuule kyllä se ihan hyvälle tuntui ja mikä tärkeintä, kätevälle. Joten uuteen käyttöön vaan :) Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 5. Sinulla on kyllä aina niin tyylikkäitä yhdistelmiä vaatteista ja hyvä maku!!!
  -Kirsi

  VastaaPoista