Kukkia, brunssia ja ystävyyttä

Venn brunssi pr-tilaisuus

Jatketaan vielä hieman teemalla ystävänpäivä, koska ystävyys on aina ajankohtainen, päivästä riippumatta.


Pääsin maistelemaan Vennin uutta all-day-brunchia teemalla ystävänpäiväetkot. Hyvän ruuan, ystävien ja ihanan miljöön lisäksi saimme vinkkejä kukkakimppujen tekoon Fab Floralin Riia Koivistolta.

Kukka-asetelma teekuppiin

Riia vinkkasi, että rautakaupoissa myytävä kanaverkko on hyvä apu kukkakimpun tekoon. Jos haluaa hieman persoonallisempaa kimppua, niin  kirppareilta kannattaa metsästää erilaisia astioita kimpuille. Astian  ei todellakaan  aina tarvitse olla maljakko. Hän on esimerkiksi löytänyt isoja teekuppeja, joihin kukka-asetelmia voi tehdä.
Eli nyt kirpparille isoja teekuppeja metsästämään. Niin ihanille kimput niissä näyttivät.
  
Täydellinen all day brunch

Ja sitten siihen herkulliseen ruokapuoleen. Eli Venn viinibaareissa saa nyt brunssin aina, kun ravintola on auki. Brunssiin kuuluu ihania pieniä herkkuja, jälkkäriä, lasi kuohuvaa ja kahvi. Joten nyt voi ystävien kanssa lähteä brunssille ihan milloin vaann omaan aikatauluun sopii. Aika kiva juttu.

Ihana herkkubrunssi ja kiva idea ystävien kanssa, suosittelen. Ystävyys onkin ollut minulla paljon mielessä viime aikoina ja olen tietoisesti yrittänyt järjestää tapaamisia ystävien kanssa mahdollisimman paljon, koska hyvät ystävät  ovat vaan niin ihania ja tekevät elämästä niin paljon paremman.

Kuihtuneetkin kukat voivat olla kauniita

Vaikka rakastankin kukkia, en ole mikään viherpeukalo eikä minulta saa kovin kummoisia vinkkejä. Mutta suosittelen kuitenkin hyödyntämään jo hieman nuupahtaneilta näyttävät kukat. Itse laitan ruusut vielä  ihan lyhyiksi leikattuna pieneen maljakkoon, jossa ne saattavat saada vielä monta päivää jatkoaikaa.Toinen oma oivallus oli laittaa kuihtuneet tulppaanit metsästä löytämääni laatikkoon ulos. Tämä tapahtui aivan vahingossa, koska olin liian laiska viemään kukkia pidemmälle kompostiin. Yllättävän pitkään kuihtuneet tulppaanit näyttivät laatikossa kauniilta. Täydellisestä rappioromantiikkaa, eikö?

Ihanaa viikonloppua ja muistakaa sopia treffit ystävien kanssa <36 kommenttia

 1. Vitsi kun meillä oli ihana ilta ja myös kiva kotimatka. <3 Ihanat kuvat oot ottanut. Kivaa viikonloppua Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit että oli, ja taas kerran täytyy todeta, että on niin ihana kun elämässä on upeita ihmisiä <3. Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Oi, mikä ihana brunssi, makoisia herkkuja! Ja miten kauniisti kaikki onkaan esillä. Upeita kukka-asetelmia. Teillä on ollut ihana ystävyyden päivä!
  Ps. Ja sinulla on Robert Doisneaun juliste "Suudelma Pariisin kaupungintalon edessä". Kuva tuli kuuluisaksi 1980-luvulla,kun siitä alettiin julkaista postikortteja ja julisteita. Kuvan kuuluisaksi tulon jälkeen ilmaantui kaksi pariskuntaa ja molemmat pariskunnat kertoivat, että he ovat tuo suuteleva pariskunta. Pariskunnat halusivat päästä osallisiksi kuvan kaupallisesta menestyksestää. Doisneau ei suostunut ja hänet haastettiin oikeuteen.
  Robert Doisneuan mustavalkoiset Pariisi -valokuvat olivat Turun taidemuseossa elokuussa 2017. Se oli upea näyttely: https://www.tuulaslife.fi/2017/08/robert-doisneaun-pariisi-valokuvat.html /
  Kivaa sunnuntaita. Ja taas vähän intouduin, kun tuon Doisneaun julisteen huomasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Tuula ja tietopaketti ❤️. Valokuva on kyllä niin ihana, mun suosikki ja tällä nimenomaisella kappaleella on tunnearvoa, kun ostettiin se aikoinaan meidän Pariisin matkalta ❤️

   Poista
 3. Tuo Vennin brunssi oli vaan niin kaunis kukkineen ja tietysti myös herkullinen :) Tuo metsästä löytämäsi laatikko on aivan täydellinen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brunssi oli niin upea kukkineen ❤️. Minä en koskaan yleensä löydä mitään, joten tuo laatikko on kyllä hyvä löytö 😊

   Poista