Sinä onnistut - tee elämäntapamuutos ja toteuta unelmasi


Kirja saatu/arvostelukappale

Sain luettavaksi uunituoreen Sinä onnistut -kirjan. Kirjan on kirjoittanut personal trainer ja mentaalivalmentaja Hanna Antti-Poika. Omista ennakkoajatuksista poiketen kirja ei ole pelkkä opas ruokavalioon ja  treeniohjelmaan.  Niitäkin  toki löytyy, mutta niin paljon muutakin. Kirja käsittelee laaja-alaisesti ja kokonaisvaltaisesti unelmien toteuttamista, onnellisuutta, kaneutta ja terveyttä."Sen, minkä voit kuvitella ja mihin voit uskoa, sen voit myös saavuttaa"


"Hyvässä kunnossa  olevassa kehossa asuu hyvä ja kaunis mieli"

Kirjassa muistutetaan levon ja kehonhuollon tärkeyttä. Levon ja unen määrän olen pitänyt itselläni aika korkealla tärkeysjärjestyksessä. Mutta kehonhuolto on jäänyt kokonaan ja kirja sai ajattelemaan urheilua uudella, ehkä hieman lempeämällä tavalla. Kirjan opeilla toivon saavani pikkuhiljaa uuden tavan toimia ja tehdä kehonhuoltoharjoituksia muutaman kerran viikossa."Kiitollisuus lisää hyvinvointia ja auttaa pysymään vastaanottavaisena" 

Kehonpainotreenin, kahvakuulaharjoittelun ja syvävenyttelyohjeiden lisäksi kirja sisältää paljon treeniohjelmia myös mielelle. Kirjan lopusta löytyy oma osio, jonne voi tehdä ja kirjata harjoitukset. Kirjaa esimerkiksi asia, jonka haluat toteuttaa. Tai miltä kuullostaisi listata omat huonot tapansa. Huh, niitä varmaan riittää ja paperille kirjoitettuna niitä varmasti pyrkisi myös vähentämään.

 

Näiden mainittujen aiheiden lisäksi kirja sisältää paljon muita elämäntapamuutokseen ja unelmien toteuttamiseen tähtävää aihetta. Vinkkejä löytyy niin terveelliseen ruokailuun kun luonnonkosmetiikkaan.
Mielenkiintoinen oli myös  Hannan omakohtainen kertomus ja matka epäonnistumisista kohti omaa saavutettua unelmaa ja onnellisuutta. 
Joten pienin askelin, kirjan neuvoilla kohti unelmia ja onnellisempaa elämää, tällä kertaa saatan jopa onnistua... 


"Ole sinnikäs, ole supersankari"

  

 

Ei kommentteja