Ikoninen Ellen Tracy

*pr-tapahtuma, Ellen Tracy -tuoksu saatu


Marketmuoti saa ihanan lisän, kun yhdysvaltalainen naisten vaatemerkki Ellen Tracy saapuu maaliskuun puolivälissä Suomeen, yksinoikeudella K-Citymarkettiin.


Ellen Tracy -lanseerauksessa kerrottiin mielenkiintoisia yksityiskohtia Marketmuoti-tutkimuksesta, joka tehtiin helmikuussa 2020 (Kantar TNS Oy). Moni on ostanut marketmuotia, mutta pääpaino on kotiasuissa ja vapaa-ajan asuissa, harvemmin marketista ostetaan juhla-asuja. Monet kokevat vaatteet sopivan hintaisiksi ja niitä on helppo ostaa, mutta laadukkuuteen ja trendikkyyteen ei uskota kovin vahvasti. Ei myöskään vastuullisesti valmistettuihin vaatteeisiin, tähän uskoi vain 2 %.

Oma suhde marketmuotiin on ollut aika etäinen. Täytyy myöntää, etten ole tainnut koskaan ostaa vaatteita marketista.

Mielipiteeni taisi muuttua kertaheitolla, kun pääsin katsomaan  Ellen Tracy -malliston.  Suomessa malliston keulakuvana on huippumalli Angelika Kallio. Keväälle on tarjolla esimekiksi pellavaa, paisleyta ja safarikuviota.

Suomen Ellen Tracy -mallisto on mitoitettu meille suomalaisille sopivaksi eli mitoitus on erilainen kun muualla maailmassa. Vaatteet valmistetaan amfori BSCI -sertifikaatin saaneissa tehtaissa.

Minulla onkin nyt selkeä ja hieno suunnitelma viikonlopun ruokaostosreissuille. Minä katoan ihanan kevätmuodin maailmaan samalla, kun mies hoitaa ruokapuolen.

Mitä mieltä te olette marketmuodista? Ostatteko koskaan vaatteita sieltä?
2 kommenttia

 1. Nuo valkoiset vaatteet kolahtaa meikäläiselle. Kyllä voin ostaa vaatteeni ihan mistä vaan ja olen ostellut myös marketeista. :)

  Sydämellistä sunnuntaita Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tyylikkäitä noi valkoiset, tekisi mieli jakkua 😊. Ihanaa viikkoa ❤️

   Poista