Kaunis etätyöpiste

Kaikki sanat tuntuvat nyt niin vierailta tämän kauheuden keskellä. Mutta elämä jatkuu, jokaisen kohdalla omalla tavallaan ja niin pitääkin. Joten päätin näyttää teille, miten olen  järjestänyt itselleni kauniin etätyöpisteen töitä varten. Etätyöpise on järjestetty minulle vierasmajaan, jossa olen karanteenissa kaksi viikkoa.


Pöydän pyysin tuomaan varastosta ja tämä vanha Ikean ruokapöytä sopii työpöydäksi mainiosti. Keräsin pöydälle  asetelman vierasmajasta löytyviä kauniita esineitä ja sen kauneimman käsirasvan pyysin  myös tuomaan tänne.  Kukkia on aina miehelleni kauppatoivomuslistalla. Kauneus ympärillä on niin tärkeä ja hyvää tekevä asia, joten tähän kannattaa nyt kiinnittää huomiota. Varsinkin jos oleilee samassa tilassa paljon.  Itse laitan myös aina työkoneen ja -puhelimen pois näkyviltä, kun olen päivän työt tehnyt.

Nyt yhden viikon karanteenin jälkeen olen todella kiitollinen siitä, että työpaikallani on mahdollisuus tehdä myös etätöitä. Työnteko rytmittää päiviä ja ajatukset saavat hetken olla työssä.

Oma karanteeni johuu siis matkalta paluusta. Ohjeistus ei kehoita olemaan karanteenissa perheestä, eikä monella sitä mahdollisuutta myöskään ole. Meillä tämä mahdollisuus on, joten oli selvää, että sen myös käytämme. Myös mieheni työn luonteen vuoksi mahdollisella tartunnalla olisi saattanut olla dramaattisia vaikutuksia. Tosin viikon kuluttua palaan myös töihin ja sitten teemme vaan parhaamme...

Ihanaa viikonloppua ja kaikki etätyöläiset, muistakaa piilottaa työkoneenne kaappiin viikonlopuksi <39 kommenttia

 1. Tsemppiä sinne karanteenityöpisteelle, joka on tosi kaunis! Olet kyllä urhea nainen, kun pystyt olemaan erossa perheestäkin. Mutta ymmärrettävä tilanne, joka ei onneksi kestä kauempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita <3. Tosin itsestäni tuntuu, että urhein meistä on mieheni, joka hoitaa kaikki kotiasiat ja työt ja huolehtii, että minulla on ruokaa. Ikävä on tietysti kova mutta onneksi olen nähnyt perhettä hieman etänä. Ainoa, jota en ole nähnyt on Nelson, joka pidetään tarkoituksella pimennossa siitä, että minä olen "kotona". Mutta ehkäpä Nelsonkin aavistaa, että olen lähellä. Tsemmpiä Marita näihin vaikeisiin aikoihin ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Oi miten kaunis työpiste. Juuri tuossa Tainan blogia lukiessani mietin, että pitää kyllä saada kukkia tätä kotia piristämään.
  Leppoisaa viikonloppua Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi <3. Kukat on niin tärkeitä juuri tällaisina vaikeina aikoina. Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista
 3. Rauhallista karanteenia ja terveyttä tuleviin viikkoihin/kuukausiin.

  Puhelimeni on työpuhelin, mutta olen säätänyt kaikki ilmoitukset muutenkin pois päältä, kun kuitenkin työaikana luen sähköpostit ja tsekkaan mut viestipalvelut säännöllisinn väliajoin. Hyvin maltan pysyä pois työviesteistä mut ajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rauhallista tosiaan on ihan yksikseen olla, kohta helpottaa hieman. Sulla siis hyvin hanskassa vapaa-aika ja työ :)

   Poista
 4. Kaunis työpiste ja ihastuttavia pieniä yksityiskohtia :)
  Tsempit karanteeniin, josta enää puolet jäljellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Kyllähän tämä, kun saa terveenä olla, ulkoilla ja muutenkin perustarpeet hoidossa :)

   Poista
 5. Aivan ihanan freesiltä näyttää, tuolla kelpaa nakuttaa konetta. Sydämellistä viikonloppua Sari. <3 Halit. <3

  VastaaPoista