Nostalginen Yves Rocher ja muutama asu

*kosmetiikka saatu

Ihana, miten joistain asioista ja tuoksuista tulee vahvasti mieleen oma nuoruus. Nyt menneitä aikoja mieleeni palautti  Yves Rocher. 
Olimme äitini ja siskoni kanssa vannoutuneita käyttäjiä ja muistan miten innoissamme tutkimme postista tullutta kirjekuorta, joka sisälsi katalogin ja tilauskaavakkeen lisäksi pienen pieniä suloisen värisiä kääröjä, joista saattoi voittaa jotain. Innokkaana ja hartaasti tietysti myös ruksimme tilattavia tuotteita, joita jäimme malttamattomana odottelemaan.


Vuosien myötä Yves Rocher jäi jostain syystä itselläni unholaan. Nyt sain testiin Yves Rocherin uutuuksia ja testauksen jälkeen  olen taas aivan ihastunut näihin ranskalaisiin kasvipohjasiin tuotteisiin.

Neule PartTwo
Yves Rocher on lanseerannut maailmanlaajuisesti ihan ensimmäisenä biopohjaiset Go Green -kynsilakat ja näille monen viikon testin jälkeen tulee kyllä täysi kymppi. Värisävyjä löytyy 32 eli varmasti jokaiselle mieleinen. Lakka levittyy todella tasaisesti ja jo yksi kerros antaa kiireiselle laakkaajalle hyvän värin. Täytyy tunnustaa, että itse olen se kiireinen laakkaaja, aika monet kerrat on bussissa tullut kynnet lakattua ja joskus ihan tiukan paikan tullen hieman autossa liikennevaloissakin. Täytynee oppia ehkä parempaa ajakäyttöä ja ottaa oma aika huolelliselle lakkaukselle...


Seuraava hieman hehkutusta ansaitseva tuote on patentoidut Concentrated Shower Gel -suihkugeelitiivisteet. Koska suihkugeeli on tiivistetyssä muodossa on myös pakkauksen muovi saatu puolitettua tavalliseen pulloon nähden. Kylpyhuoneen pullokaaos myös kiittää tästä pienestä koosta. Ainoa huono puoli saattaa olla se, että joudun silmä kovana tarkkailemaan teinien annostelua, ettei menisi vanhalla tutulla määrällä.
 
Shampoo ja hoitoaine on myös ollut testissä ja kyllä, tykkään myös näistä. Shampoista löytyy eri sarjat epäpuhtauksien poistoon, korjaavaa sekä vahvistavaa. Itse käytän  vahvistavan Repair-sarjan shampoota ja hoitoainetta. Ainakin minulle hiusten hyvinvointi ja hyvät hiustuotteet ovat ehdottoman tärkeitä ja niissä myös huomaa hyvin jo yhden käyttökerran jälkeen, toimiiko omille hiuksille.


Ranskan Polynesiassa tuotettu ja alkuperäsertifioitu Monoï de Tahiti -öljy on taas täysin uusi öljytuttavuus minulle. Yves Rocherilta löytyy kokonainen tuotelinja tästä öljystä valmistettuja tuotteita. Testasin kuorintaöljyä ja ihan ensimmäisenä tuoksu vei minut muistoissa jonnekkin  kaukaisuuteen, määrittelemättömään paikkaan ja tapahtumaan. Ehkä jonnekin nuoruuden Kreikan matkoihin. Mutta erittäin miellyttävällä tavalla ja tätä tuoksuttelinkin pitkään ja hartaasti suihkussa. Nyt kun on vielä hamekautta ja juhlia jäljellä, niin kuorinnan jälkeen on ihana laittaa iholle vielä kuorinnan jälkeen ihoa heleyttävä öljy. Tätä Pure Monoï Traditional Nourishing öljyä voi käyttää myös hiuksiin jätettävänä hoitoaineena tai hiusnaamiona ennen shampoota.


Aikaa on siis kulunut edellisistä käyttökerroista ja nyt minulla on omat teinityöt, joiden kanssa innokkaana testaillaan ja käytetään Yves Rocheria. Ehkä heillekin  jää  näistä omat muistot, niin kuin minulla. Miten teillä muilla, kuuluiko Yves Rocher nuoruuteen vai onko tuotteita ollut koko ajan käytössä?

Vaikka kesää on runsaasti jäljellä, niin asukuvissa olen jo  varovaisesti aloitettut neuleukautta, näissä hieman lyhythihaisemmissa versioissa. Vaaleanpunainen neule on Part Twon alelöytö, muut ovat löytöjä omasta kaapista.

Ihanaa viikonloppua <3

2 kommenttia

  1. Niin tosiaan tulee nuoruus mieleen noista Rocherin tuotteista. Kaikki aurinkotuotteet ja suihkusaippuat olivat omia suosikkejani. Äitini vieläkin välillä tilaa noita suihkusaippuoita ja olenpa niistä oman osani saanut minäkin.
    Upeat asut Sari, näytät kauniilta <3

    VastaaPoista
  2. Todella tulee nuoruus mieleen noista! En ole varmaan 15 vuoteen kokeillutkaan merkin tuotteita, taisivat jäädä unholaan jaan ihana tietää että on edelleen olemassa!

    Ihanat nämä asut, etenkin tuo hame on ihan valtavan kaunis! Näytät upealta näissä.

    VastaaPoista