Vanhasta ovesta joulusomiste

 

diy idea

Löysin aivan sattumalta ihanan sisustusoven meidän lähiputiikista Villa Nokkosesta, jossa käy usein ostamassa viikonlopun kukat.  Ihastuin tähän oveen heti ja lähdin pienestä putiikista onnellisena ovi kainalossa ja sain juuri ja juuri mahdutettua sen  pieneen autooni. 

Tämä ovi-ideahan on käsillä tekevälle todella helppo toteuttaa itsekin, joten tämän idean voi vapaasti ottaa käyttöön ja toteuttaa vaikka joulukoristeluun.

Ovi on maalattu liitutaulumaalilla, joten siihen voi myös kirjoittaa viestejä. Messinkisiin pieniin naulakoihin saa roikkumaan tarvittavat somisteet. Ja parasta tässä on tietysti se, että oven voi siirtää aina mielihalujen mukaan mihin huoneeseen vaan. Ovelle on toki  käyttöä myös joulun jälkeen, koska ei ole mikään joulukoriste. Oven käytössä on rajana vain mielikuvitus. 

Itse tykkään nyt joulun alla ovesta niin, että siihen on aseteltu valotähti. Valotähti antaa ihanaa tunnelmaa illalla mustaa ovea vasten.

vanha ovi koristeeksi


jhjAika kiva idea, eikö? Jos innostuit, niin sitten vaan vanhoja ovia metsästämään. Tämähän voi olla vaikka vanha vaatekaapin ovi eli ei tarvitse todellakaan olla mikään kovin iso eikä massiivinen. Tai jos itse tekeminen ei innosta tai onnistu, niin ajele Villa Nokkoseen (Katajakalliontie 2) Sipooseen, siellä oli vielä ainakin yksi ovi jäljellä, hieman erilaisilla naulakoilla.

Ihanaa 3. adventtia <34 kommenttia

 1. Onpa todella kaunis ovi ja näyttää aivan ihanalta koristeltuna. Minä pitkään haaveilin ovesta tehdystä keittiönpöydästä meidän kotiin. Tällainen ovi olisikin kiva meidänkin olkkarin nurkkaan.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole kaunis <3. Tämä ovi ei ole tosiaan mikään kovin massiivinen, joten helppo sijoitella eri paikkoihin. Joulun jälkeen ajattelin tehdä siitä mood boardin omaan työhuoneeseeni :) Ihanaa ja inspiroivaa viikkoa Outi <3

   Poista
 2. Ihan mieletön idea ja arvaa mikä itsellä tupsahti mieleen, kääks tohon voisi laittaa roikkumaan mukeja. Upea idea totta tosiaan.

  Ihanaa tätä viikkoa Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uups ja kääks, mulle tuli heti mieleen kissat ja koira :) Mutta hyvä idea ja siinä olisikin nätisti sun ihanat mukit esillä. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista