Raili Hulkkosen opissa

 

Tuotteet saatu/ByRaili

Raili Hulkkosen ByRaili sarjan ihanat punat opettivat minulle punaisen huulipunan käytön. Mutta miten kävikään kun pääsin hänen meikattavakseen? Ja millaisen lopputuloksen itse saan tuotteilla aikaiseksi?

 Olin jo pitkään hieman unelmoinut siitä, että pääsisin joskus tulevaisuudessa Raili Hulkkosen meikattavaksi. Toive toteutuikin aiemmin alkukeväästä, kun pääsin osallistumaan Sopusointuja-blogin Maaritin kanssa Railin livelähetykseen. Vaikka lähetyksessä ei täydellistä meikkiä voitukaan toteuttaa ajanpuutteen vuoksi, oli mielenkiintoista kuulla mitkä värisävyt minulle sopisivat ja muita ammattilaisen vinkkejä ja tietysti miltä näyttäisi Railin meikki vaikkakin vain hieman nopeammin suoritettuna.

Alkuun tietysti jännitti kovasti, olihan Railin livelähtyksissä aina runsaasti katsojia. Mutta onneksi tunnelma oli rento ja kuten kuvasta näkyy, kuvaajakin piti yllä sopivaa fiilistä. Alemmassa kuvassa onkin sitten tilaisuus jo ohi, opit saatu ja meikit laitettu.

Huomaatteko huulipunan sävyn, joka ei ollutkaan ihan se, jota itse olin juuri oppinut käyttämään. Nyt huulissani on sävy on 010 red ja kuulemma kaikki ByRailin red-sävyt ovatkin minun sävyjä. 

Muina oppeina oli, että luomiväri kannattaa tuoda rohkeasti ylemmäs, jotta silmät tulevat paremmin näkyviin eikä ole ollenkaan väärin käyttää vain yhtä sävyä luomilla. Omat silmäluomeni ovat sen verran eriparia, että vaalean tuominen ylemmäs olisi hieman haastavaa.  Suurella siveltimellä luomiväriä nostetaan reippaasti ylös. Mustalla rajauskynällä taas saan haaleisiin silmiini syvyyttä ja kirkkautta. Täytyy mainita erityisesti ByRailin uusi geelirajauskynä, joka liukuu silmäluomella kuin unelma ja pysyy todella hyvin.

Koska ihoni on oliivinvärinen, siis hieman kellertävä, luomivärin pitäisi olla aika kylmän sävyinen. Luonnolliseen lopputulokseen pääsee, kun ei käytä varsinaisia värejä vaan esimerkiksi luumun, ruskean ja munakoison sävyjä. 

Minulle valittiin aavistuksen vaaleampi meikkivoide niin, että siihen lisättiin tummempi heleyttäjä. Tämän voi tehdä myös toisin päin. Näin sävyjä voidaan sekoittaa. 

Poskipuna on tietysti se äärimmäisen tärkeä. Sain myös testiin ByRailin voidemaisen poskipunan. Siinä on todella paljon pigmenttiä ja vain pieni määrä sormin taputeltuna antaa ihanan sävyn poskipäille. 

Ja nyt omaan meikkiini. Joka on luonnollisesti aavistuksen kuumottavaa näyttää kuvin, koska en todellakaan enkä lähellekään ole ammattilainen, vaan täysin itseoppinut ja ehkä edelleen vanhoihin tapoihini kangistunut. Mutta ihanilla ja laadukkailla tuotteilla pääsee tietysti pitkälle.

 paras ripsisväri


byraili lupaus

Katsoin oman meikin punan nuneroa ja se olikin yllättäin 030 coral, olisin itse veikannut sitä siihen red-sarjaan ja omaan silmään näyttää ihan punaiselta. Meikki on siis tehty ByRailin tuotteilla, paitsi luomiväri, jota sarjasta ei vielä löydy.  Uusi maskara on aivan huipputuote, tästä tuli nyt ehdottomasti suosikkini.

Mutta nyt löytyy myös ihana tuoksu eli Lupaus. "Lupaus on syntynyt  arjen voimanaisten inspiroimana. Naisten, jotka elävät rohkeasti omannäköistä elämää pilke silmäkulmassa". Ihanasta ajatuksesta onkin syntynyt tämä sitruksinen kukkaistuoksu. Lupauksessa tuoksuu myös bergamotti, appelsiini ja rosmariini, jasmiini ja tee. Pohjatuoksuna vielä tulee salvia, myski ja  vanilja.

lupaus tuoksu

 Nyt kun katson kuvia, huomaan kyllä Railin kädenjäljen hänen tekemässään meikissä. Ja tilaukseen lähtee myös hänen käyttämä huulipuna.

Laitan tähän alle vielä minulle meikissä käytetyt sävyt. os vJos vaalean Maaritin sävyt kiinnostavat, niin livetallenne on edelleen nähtävissä ByRailin facebook-sivuilla.

Gel Eyeliner

Perfecting Foundation -meikkivoide sävy 030

Perfecting Brightener 020 (sekoitettuna meikkivoiteeseen)

Brow Pomade sävy dark brown

Perfecting Cream Blush -poskipuna sävy 020

Pro Glow Perfectin Lipstick -huulipuna sävy red 010.

Omassa meikissä kaikki muuten samaa, mutta huulipunan sävy siis  sävy coral 030. 

Toivottavasti saitte hieman inspiraatiota ja vinkeistä oli teillekin hyötyä. Eikä meikkaamista kannatta pelätä oli Railin yksi tärkeä sanoma meille naisille, joten rohkeasti kokeilemaan. 


 


 14 kommenttia

 1. Hyvännäköinen meikki. Kyllä punainen huulipuna aina tekee elegantin vaikutelman. Kaunis myös tuo luomivärisävy!

  Olen itse varsin onneton meikkaaja, enkä oikein osaa käyttää kirkkaita värejä. Tosin nyt rohkaistuin hankkimaan hiukan erilaisia vaihtoehtoja, katsotaan sitten, päätyvätkö väri-iloittelut blogiini :)

  VastaaPoista
 2. Tuo puna on sulle täydellinen sävy ja niin kauniina te molemmat! Railin tuotteet ovat mielettömiä, vieläkin on tosin huulipunat kokematta.

  Ihanaa viikonloppua Sari. <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikas meikki ja sulle sopii punainen huulipuna tosi hyvin; By Railista löytyykin monta hehkuvaa sävyä, ei siellä muita olekaan :)
  Olipa meillä kiva ilta Railin opeissa ja joka kerta tarttuu omaankin meikkaamiseen jotain uutta.
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista