Kevään asuja ja kukkaloistoa

Toukokuu ei ollut mitään suurta hellemmekkojen juhlaa. Ja jos mekko päällä olikin, oli sen kanssa oltava jotain lämmintä, nahkatakki tai neule. Kylmemmillä ilmoilla itse viihdyn parhaiten pidemmässä mekossa, joka hieman suojaa sääriä viimalta. Kokosin tähän postaukseen muutamia asuja toukokuulta.

 Reserved-merkin hempeä mekko kelpaa juhlavampaankin tilaisuuteen. Puin sen Porvoon reissulle  kuitenkin arkisempaan muotoon eli neuleen, tennareiden ja nahkatakin kanssa.  Näin mekkosta tuleekin paljon monikäyttöisempi.


 Myös minä pääsin fiilistelemään ihania kirsikankukkia ja sai myös ikuistettua hetken. 

Kirsikankukkien sävyyn sävymaailmaa on pitkä DKNY:n mekko ja myös se on yhdistetty mustaan biker-takkiin ja maihareihin. Ihan paras yhdistelmä kylmässä kevätsäässä. 

Välillä taas on kääritty lämmikkeeksi villahuivi kaulaan ja Suomenlinnan reissulla löytyi myös paikallisen tekemät villasukat, jotka sopivatkin juuri täydellisesti huivin sävyihin. Villahuivi ja villasukat ovat ihan parhaita lohtuvaatteita kylmiin ilmoihin. 

Loppuun vielä aavistuksen juhlavampi tyyli, mutta tässäkin jakun alta löytyy neule, tosin hyvin ohkainen. Kirjavan jakun löysin Zarasta ja jakussa löytyy mielestäni ihanat väriyhdistelmät, jotka toistuvat myös hameessa ja neuleessani. Jakku on myös aika paksua kangasta ja lämmittää mukavasti. 

Tänä kesänä kirkkaat värit ovatkin supermuodikkaita ja kannattaa rohkeasti yhdistellä värejä, joita ei aiemmin ehkä ole tullut ajatelleeksi pukea yhdessä.
 

jhj
 

muoti

zara

Toivotaan, että seuraavat asukuvat olisivat jo aavistuksen kesäisempiä. 

Ihanaa kesäkuun alkua <3

2 kommenttia

  1. Mekot <3 Olen viime vuosina hamstrannut itsellenikin erilaisia mekkoja. Mekkojen kanssa sitten vaihtelen kenkiä ja takkeja fiiliksen mukaan, lenkkarit, ballerinat tai maiharit ja lookit on heti erilaiset.
    Olet upea Sari <3

    VastaaPoista
  2. Taattua tyyliä ja ihania asuja kuten aina! Ja niin seesteisen kaunis värimaailma - sopii sulle täydellisesti <3

    VastaaPoista