Marmorilöytöjä

Muutama päivä sitten siivoilin pikkumökkiä ja raivasin tavaroita tulevan remontin tieltä. Löysin sieltä muutamia säilytyksessä olleita tavaroita. Jotka  osoittautuikin  aika trendikkäiksi. Muistan miettineeni aikoinaan, että heittäisinkö tylysti roskiin nuo marmoriset tuikkukupit. No, onneksi en heittänyt.


Olenkin bongaillut niitä muutamista ihanista blogeista viime päivinä. Ja nyt ne pääsivät meillekin taas esille. Marmoritarjotinkin on ollut kaapin perukoilla säilytyksessä monia vuosia. En ole koskaan sitä käyttänyt, enkä oikein erityisesti pitänyt siitä.Nämä löydöt kävivät hieman mietityttämään. Pitäisikö sittenkin enemmin säilyttää tavaraa kun heittää pois. Kun eihän sitä koskaan tiedä, miten se mieli ja muoti muuttuu vuosien saatossa. Tuleekohan minusta nyt himohamstraaja. Toivottavasti kuitenkaan ei.

Onko teillä samanlaisia kokemuksia vanhoista, säilytyksessä olleista tavaroista?8 kommenttia

 1. Aivan...mitään ei kannata heittää pois...:)Tuikkukipot ovat kauniit!

  VastaaPoista
 2. Anopilta löytyy sekä noita tuikkukippoja, että tuollainen alunen. On sellainen pyörivä malli. Mistä olet hankkinut tuon ihan sarvipään? Haluaisin myös samanmoisen =)

  *Kirsikka*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minullakin pyörivä malli, ei taida vaan enää pyöriä :).Sarvipää on on ostettu vuosi sitten Perobasta Helsingistä. Mutta on House Doctorin valikoimasta. Jospa niitä vielä jostain löytyisi.

   Poista
 3. Kivalta näyttävät! Onneksi et heittänyt pois. Minulla värikästä krääsää, joka kyllästyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpa oppisikin erottamaan ne helmet ja laittamaan muut pois, kiertoon.

   Poista
 4. Hei! Heitin sinulle haasteen blogissani: http://classyxl.blogspot.fi/ :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitti, aika paha, pitänee alkaa puurtamaan :)

   Poista