Showroomin remontti

Tässä teille pieni kuvakertomus meidän pikkumökin remontista. Taustana vielä sen verran, että tämä kyseinen pikkumökki on meidän pihapiirissä. Osan siitä on vallanut mieheni treenipaikaksi ja toinen puoli toimii vierasmajana ja minun showroomina myymilleni sisustustuotteille.
Edellinen sisustus olikin aivan ensimmäinen suurempi sisustusprojekti. Ajattelin tuolloin oikein revitellä, kun tilassa ei asuta vaan käväistään silloin tällöin. Tapetti oli valittu Eirassa sijaitsevasta sisustusliikkeestä. Ei siis K-Raudasta.  Olin onnellinen. Noin 11 vuotta.

Väistämättä aika tekee tehtävänsä. Ja vaikka kukkatapeteilla olikin tunnearvoa, niin muutoksen aika oli tullut.
Tilaus Kalklitir-maalista lähti Homenordiin. Riskillä värimallia näkemättä valitsin toiseksi väriksi uuden antique rosan, toinen on palladio. Islanti on minulle muuten rakas, senkin vuoksi  kalkkimaalia löytyy meiltä aika paljon.
Remontin toteutukseen olin valinnut ystäväni Minnan. Pieni kooltaan, mutta harvinaisen päättäväinen ja toimelias kahden pienen lapsen äiti, täytyy sanoa.


Onneksi minulla oli kokemusta kalkkimaalista aiemminkin. Alkuun se voi nimittäin hieman säikäyttää  eikä pidä huolestua roisista ulkonäöstä. Tilanne muuttuu maalin kuivuessa.
Muuta remonttia ei tarvittu, kun seinien maalaus. Lattialaatta on edelleen hyvä. Samoin suihku- ja wc-tilat.


Olen niin tyytyväinen ja onnellinen. Mikä mahtava tunnelma. Täällä kelpaa nyt viettää naisteniltaa ja  maistella glögiä takkatulen ääressä. Se on jo testattu ja Nelsonkin tykkää.

Kiitos Decorwaven Minna remontin toteutuksesta. Kymppisuoritus kaikin puolin, mahtavaa naisenergiaa!
3 kommenttia

 1. Kaunista!!
  Meillä on makuuhuoneessa puolipaneeli ja yläpuolella sinertävä liialhtava...joku ihmeellinen tapetti. Olemme asuneet tässä kaksi vuotta ja seinät näyttää samalta....tapetointi on kyllä tiedossa, mutta....:) Noita ensimmäisiä kuvia katsellessa tuli mieleen josko kukikas tapetti sopisi meillekkin...vai olisiko sinulla joku vinkki minkälaista tapettia kanattasi laittaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vaikean kysymyksen pistit. Kokemus on tuonut ainakin yhden vinkin. Hyvin helposti poistettavan :) Kukkatapetit on kyllä suloisia. Mutta ehkä hieman hillitympänä kun tuo meidän aiempi. Laita blogiisi kuvia vaihtoehdoista, niin päästään pohtimaan :)

   Poista
  2. Kuule, kun vaihtoehtoja ei viellä ole. Suuret suunnitelmat ovat vasta päässäni. Mutta heti, kun saan miehen innostumaan...niin sitten...:))

   Poista