Fotografiska

Joskus käy niin, että havahtuu johonkin onnistuneeseen sisustusvalintaan omassa kodissa. Eilen valoja sammutellessa kävi niin. Kaikki muut valot oli sammutettu, paitsi olohuoneen nurkassa oleva musta valaisin. Ja mihin tämä ainut valokeila osui. Valokuvaaja Paolo Roversin  secrets -valokuvanäyttelyn julisteeseen. Mielestäni onnistunut pari, tämä lamppu ja juliste.   Fotografiska ei toimita vielä Suomeen. Ja halusin sieltä muutaman julisteen ehdottomasti Espanjaan mukaan. Onneksi apuun tuli ihana lapsuudenystäväni Johanna, jonka osoitetta sain käyttää välietappina tilaukselle. 
Mutta kaikille sieltä julisteita himoitseville ilouutinen. Ovat nimittäin luvanneet aloittaa toimitukset myös Suomeen, ihan piakkoin. Joten käykääpä katsomassa valikoimaa, klik. Minulle sieltä kotiutui siis viisi julistetta ja kaksi niistä lähtee tänään matkalaukussa Espanjaan.

Ja mitäs muuta. Yksi valkoinen pellavaverho ainakin, pari keittokirjaa pitää ottaa. Siellä on kiva kokkailla viikon aikana. Tai siis rakas mieheni kokkailee. Ja tietysti kamera.

Joten niissä maisemissa sitten seuraavaksi, heippa!


7 kommenttia