Pöydän maalaus

Jaahas, olen mennyt nyt laittamaan kuvat  google + palveluun ja samalla  koneen omat valokuvakansiot ovat tyhjentyneet ja pois käytöstä. Olen nyt aivan sekaisin näiden kuvien sijainnin kanssa. Ärsyttävää, ei olisi pitänyt mennä moista tekemään. No, kuvat sain kun sainkin tänne siirrettyä. Muutama tunti  nyt on mennyt ihmetellessä.

Tässä olisi nyt tarkoitus esitellä maalaamani pöytä. Vierasmajan valkoinen pöytä näytti remontin jälkeen jotenkin valjulta ja väärän valkoiselta. Se oli aikoinaan tummanruskea ja maalattu valkoiseksi. Granitissa käydessäni käteeni osui mattamusta maalipurkki ja päätin kokeilla sitä pöytään.


Sellainen siitä tuli, ihan hieno mustana. Vai mitä mieltä olette?

Vielä muutama kuva viikonlopun illanvietosta kyseisessä tilassa. Melkein samalla kokoonpanolla olimme vähän aikaa sitten Espanjassa, joten samalla teemalla mentiin, tarjolla tapaksia ja cavaa.
Illan ohjelmaan kuului myös meikkikokeilua ja shoppailua. Ystävieni pyynnöstä meillä oli Mary Kay -kosmetiikan esittely. Tämän tuli pitämän ihana ja aina tyylikäs Marita, joka muuten pitää  
Mutta nyt minulla on vielä kana kynittävänä tämän googlen kanssa, joten jatkan  taistoa ja katsotaan miten minun käy...


12 kommenttia

 1. Kaunis ja raikas sisustus. Olipa kiva löytää tänne tunnelmasta nauttimaan. Nautin tapaksista, ja tuulahdus Espanjasta lämmittää mukavasti talven pakkasilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit,olen itsekin tainnut joskus löytää tieni teidän ihanaan tunnelmaan :)

   Poista
 2. Kyllä tuli hieno ja mustana sopii hyvin sisustukseen..:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis vieraamaja! Hyvin käy tuo pöytä mustana tuonne tilaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kovin itsekin varsinkin nyt kun siellä remontoitiin :)

   Poista
 4. Sinun kuvat ovat todella upeita :) Ja pöytä näyttää hyvältä! Oli mukava meikki/kauneusilta, kiitos vielä. Palataan yhteisissä sisustus -ym. kuvioissa. T. Hunajaa ja maitoa

  VastaaPoista
 5. Tosi magee olohuone teillä, ja mustana pöytä on kyllä erittäin särmikäs. Tykkään! Ihastuin itseasiassa koko blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, ja tervetuloa mukaan tähän pieneen blogiini :)

   Poista