Elämää Espanjassa osa 2

Lenkkeilyn ja muun urheilun jälkeen on tietysti  vuorossa se herkuttelu. Minulle on ollut aivan uusi kokemus käydä espanjalaisessa supermarketissa. Voi että, siellä on kaikkea kivaa katsottavaa. Voisin viettää siellä tuntitolkulla aikaa. Ihastella ihania juttuja ja ihmetellä hintoja. Muutakin, kun niitä muutaman euron viinejä ja cavaa. 
Mitä enemmän vietämme aikaa Espanjassa, sitä enemmän tulee kokkailtua kotona.

Ja meillä on muuten uusi mattokin keittiössä.
Huimat 12 e maksava, tykkään kovasti.

Minulla oli paljon kuvia ruokakaupasta, kaikki oli otettu tyttöni Samsungilla. Kuvat näyttivät hienoilta. Mutta nyt kun ne on siiretty koneelle, niin kuvat ovat niin pieniä, ettei niistä ole paljon iloa. Mutta laitanpa kuienkin muutaman.

Viimeiset taas otettu omalla kamerallani.
 Olemme vihdoin löytäneet kaupoista myöskin rahkaa, pienen etsinnän ja ystäväni Hannan avustuksella. Samoin kermaa ja voita. Nyt on siis ihan kaikki tarvittavat ja hieman enemmänkin.

Seuraavaksi olisi tiedossa sitä tärkeintä, eli sisustusta

Herkullista sunnuntaita!8 kommenttia

 1. Ulkomailla on just ihan parasta käydä tavallisessa ruokakaupassa ihmettelemässä :)

  VastaaPoista
 2. Olipas mukavaa löytää blogisi! Juuri vajaan kolmen vuoden Espanjassa asumisen jälkeen olemme asettuneet takaisin Suomeen asumaan, mutta saanko udella mistä päin Espanjaa kirjoittelet?
  Terkkuja lumisesta Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit! Itse asiassa mekin olemme jo Suomessa, meillä on vain lomakoti Espanjassa, Torreviejassa. Harvakseltaan vain pääsemme käymään ja vasta opettelemme tavoille :) Joten vinnekjä otetaan vastaan ilolla.

   Poista
 3. La Zenia Bulevard? Tuttu paikka tuossa naapurissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Ja tervetuloa taas tänne...27.9..taitaa tulla tuo minun mieheni samalla lennolla!
   Tehdäänkö bloggaritapaaminen La Zeniassa joku päivä?

   Poista
  2. Kiva tulla. Tällä kertaa tulemme Tampereelta ja Ryanairilla. Blogitapaaminen kuullostaa hyvältä. Olemme viikon siellä ja lapsemme tuntien käymme Zeniassa useita kertoja :) Minulle voi laittaa viestiä sähköpostiin sari.livingandroom@gmail.com. Tosin tablettikoneemme ei näytä sähköpostia kovin hyvin mutta eiköhän toimi :)

   Poista