Taulustailausta

Ankarimmankin sisustajan silmä tulee silloin tällöin sokeaksi asioille. 
Minulle kävi niin keittiön taulujen kanssa. Okei, ne ei ollut alustakaan ihan sitä mitä olen halunnut, paitsi Therese Sennerholtin taulu. Ja toinen kehys oli valkoinen. Nyt kun minulla on ollut avattuna musta maali, niin päätin maalata Ikean valkoiset kehykset mustaksi. Ja vaihtaa kuvan, tämä kuva on muuten myös Ikeasta.  Ja nyt vasta tajusin, että Therese Sennerholtin taulun passepartout oli aivan kellastunut.  Vaihdoin sen nyt vain toisin päin ja taas on valkoista. Enpä ole tullut mieleeni, että nekin kellastuvat. Tai sitten on vain Ikean taulujen ominaisuus.
Hain juuri postista lisää julisteita, nyt on menossa joku julistemania. Eikä meillä edes riitä seinät. Voipahan ainakin vaihdella, kun alkaa kyllästyttää.

Rentouttavaa viikonloppua!

7 kommenttia

 1. Minäkin olen hurahtanut kaikkiin tekstijulisteisiin ;) Niillä saa niin nopsasti vaihtelua edullisesti.
  Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Vaihtelunhalu on tosiaan hieman haastavaa välillä sisustuksessa, mutta nuo juliseet on siinä hyviä :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä ja vaaleanpunainen kukka sopii täydellisesti väreihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kukka onkin jotenkin tosi suloisen vaaleanpunainen :)

   Poista
 4. Kaunista teidän keittiössä <3

  Me mennään Alicanteen ja meitä lähteeki viisi aikuista ja lapset :) että vilinää riittää! Voi että jo odotan tulevaa matkaa, olisin iloinen vinkeistä mitä kaikkea kivaa sielläpäin on :) jos vaik bussilla tai taxilla tulee ajeltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alicante onkin muuten ihan tuntematon, mutta lennetään aina sinne ja ajellaan puolisen tuntia "meille kotiin". Yritän vähän metsästellä vinkkejä, niin laitan sinulle vaikka sähköpostiin. Ja kuullostelen ensi viikolla, kun käväisen :) Mielenkiintoista, voit sitten vinkata minulle hyviä paikkoja.

   Poista
  2. En tiedä osaisinko googletella etukäteen paikkoja missä kannattaisi käydä tai löytyyköhän netistä esim. kauppoja, nähtävyyksiä jne. mitä Alicantessa on, täytyy kokeilla :)
   Jos löydät jotain niin laita ihmeessä vaik sähköpostia :) Viikko ollaan reissussa, siinä ei hirveästi ehdi kierrellä, mutta pääasia että pääsee rannalle loikoilemaan ja välillä shoppaileen ;)

   Poista