Espanjan makuuhuone

Täällä ollaan Suomessa taas. Hieman totutellen. Kylmään ja arkeen. Onneksi voi aina palatan kuviin. Sisustus ja kalusteet ovat nyt hoidettu. Mutta pientä stailailua pitää aina tehdä, tietenkin.Rakastan tuota makuuhuoneen tunnelmaa. Tai oikeastaan koko kotimme tunnelmaa. Mieli on aina haikea, kun joudumme lähtemään. Mutta toisaalta tiedämme, että pääsemme taas takaisin sinne.
Tämä oli siis meidän makuuhuoneemme. Palaan vielä muihin myöhemmin.

Nyt vaan nauttimaan siitä, mitä Suomi tarjoaa. Ainakin raikasta lenkkeilysäätä, takkatulta ja kynttilöitä. Ja tietysti paljon kaivatun koiramme iloista seuraa.

8 kommenttia

 1. Kauniita yksityiskohtia Espanjan koti pullollaan - varsinkin nuo perhostaulut <3
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhostaulut olivat ensimmäisiä asioita, jotka suunnittelin tuonne. Ja ovat tosiaan matkalaukussa matkanneet, kuten aika moni muukin Espanjan kodissamme. Ihanaa loppuviikkoa myös sinulle <3

   Poista
 2. Makuuhuone näyttää todella hurmaavalta!
  Ihanat lamput, ihanat perhostaulut, ihanaa kaikki!

  Muksaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 3. Kaunista todella ja tuo kattovalaisin on ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Kaikki lamput on muuten ostettu Leroy Merlinistä, siis rautakauppa-tyylisestä kaupasta. Niitä ei oikein voinut Suomesta tuoda ja olen kyllä tyytyväinen näihin löytöihin.

   Poista
 4. Kaunista, musta terästää sisustusta todella kauniisti. Ja voih, rakastan tuota Masters-tuolia, meiltä se löytyy valkoisena tyttäreni huoneesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on masters kotona valkoisena. Mutta musta väri oli tuonne ihan ehdoton. Ja olin niin onnellinen, kun löysin kaupungista liikkeen, joka niitä myy.

   Poista